FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-1

Vocile Gazetei » Derby-ul Craiova - FCSB, comentat live pe GSP de Dan Udrea, Alin Buzărin și Remus Răureanu: „Becali desființează licența Pro, l-a bătut în deplasare pe cel mai lăudat antrenor din campionat”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 19:23

Meciul CS Universitatea Craiova - FCSB 0-1 a fost comentat live pe GSP de Dan Udrea (redactor GSP), Alin Buzărin (editorialist GSP) și Remus Răureanu (redactor GSP). Mai jos găsești opiniile lor de dinaintea meciului, de la pauză și de la final.

La final: CS Universitatea - FCSB 0-1

Dan Udrea: „Craiova a pierdut fiindcă a refuzat să joace fotbal, dar mai ales fiindcă doza de extraadrenalină pe care o are Pigliacelli la fiecare meci era normal să producă la un moment dat o mare gafă. 

Practic, duelul antrenorilor a fost câștigat de Gigi Becali, ceea, indiferent de circumstanțe, ar trebui să-i dea lui Pițurcă mult de gândit. 

Probabil că singurul fcsbist supărat după acest meci e Gnohere, ale cărui kilograme par acum să atârne și mai greu, după golul lui Tsoumou”

Alin Buzărin: „Craiova s-a bătut singură. De fapt a bătut-o Pigliacelli, căruia i se poate spune Circarelli. Lui Pițurcă n-ai voie să-i gresești așa, iar dac-o faci, până la despărțire nu mai e mult! Repriza secundă bună a oltenilor a fost anulată de această gafă a unui tip care probabil crede că a fost angajat să dribleze, să dea pase de gol și doar în timpul liber să apere ce e de apărat”

Remus Răureanu: „Becali desființează licența Pro, îl bate în deplasare pe cel mai lăudat antrenor din campionat. Și nu marchează vreunul dintre fotbaliștii scumpi ai FCSB, înscrie Tsoumou, un atacant liber, pe care-l dăduse afară Hermannstadt! Sigur, victoria nu-l face pe Becali un antrenor real, mai mult arată că Pițurcă e într-o misiune grea la Craiova, cu toată aura, aproape religioasă, cu care a fost prezentat

La pauză (0-0)

Dan Udrea: „În ziua în care Hagi a acuzat faptul că tricoul cu numărul 10 a ajuns să fie desconsiderat la națională, decarii din Craiova-FCSB  au oferit concluzia primei reprize: 
- decarul de la FCSB, Florin Tănase, a fost pus să joace atât de retras încât a fost nevoit să coboare pe construcția inițială până la nivelul celor doi stoperi. Chiar începe să se vadă mâna lui Gigi Becali ca antrenor. 
- Decarul Craiovei, Cicâldău, a ratat o ocazie pe care nici un număr 10 adevărat n-ar fi irosit-o în Serie A, campionat de unde a avut ofertă în vară”.

Alin Buzărin: „Două ocazii imense , Cicâldău și Hora, într-o repriză de fotbal slab, parcă mai slab al Craiovei, care-l izolează pe Ivan undeva spre Krasnodar și mizează prea mult pe jumătatea proprie. Dacă nu venea Pițurcă, sigur publicul îi cerea demisia lui Papură până la pauză. Așa, 30.000 de oameni așteaptă primăvara in septembrie”. 

Remus Răureanu: „Jocul e dezamăgitor, dar s-ar putea crea ceva mai bun pe un asemenea amestec de iarbă uscată, nisip și praf? Mai are vreun rost Ministerul Agriculturii într-o țară în care nici iarba nu crește? Cu Arena Națională și cu stadionul din Craiova concurăm pentru organizarea unei grupe din Liga Campionilor Deșerturilor: România, Sahara, Kalahari, Gobi” 

Înainte de Craiova - FCSB » La ce să ne așteptăm  

Dan Udrea: „Craiova are antrenor, joacă acasă și va avea un public fantastic. FCSB n-are antrenor, joacă în deplasare și galeria a părăsit-o! Dacă fotbalul mai păstrează o doză minimă de logică, atunci Craiova va câștiga! Dacă se va întâmpla altfel, atunci valoarea individuală bate forța colectivă. Spre dezamăgirea lui Ionuț Chirilă!”

Alin Buzărin: „Pițurcă a făcut praf noua regulă U21, căreia îi va răspunde cu Mihăilă, dar mai ales cu puștiul Nițu. Dincolo sunt Oaidă și Florinel Coman, poate cel mai bun U21 din campionat. Dar Pițurcă vrea titlul și, ca pas intermediar, să-i mulțumească printr-o victorie pe cei aproape 30.000 din această seară. Așa că nu vă mirați dacă puștiul Nițu va ieși după foarte puține minute. Ce va fi apoi? Abia atunci va începe adevăratul meci!”

Remus Răureanu: "Numele care compun FCSB sună mai bine și au o experiență cu mult mai mare  decat a alb-albaștrilor. Adi Popa-Hora-Coman ar trebui să fie un atac mai bun decât tridentul de la Craiova, Nițu-Ivan-Mihăilă. După calculul acesta urmează un test pentru factorul Pițurcă: va reuși el să asambleze piese mai slabe într-o mașinărie mai bună?”

Vezi AICI toate detaliile de la Craiova - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (84)
374898580070956
Mihai Precup  •  16 Septembrie 2019, 09:13

Steaua a dominat copios meciul toate cifrele importante fiind în favoarea ei - ocazii de gol 8-4, șuturi pe poartă 4-0 și posesie 58-42%.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  16 Septembrie 2019, 08:55

de meciul adevarat intre Dinamo si Bacau coru digi si-a batut joc nu au zis nimic de frumusetea fotbalului numai strambe de arbitraj de circu asta de partida ce aveti de spus ?

fibra
fibra  •  16 Septembrie 2019, 08:40

Iar ii dati apa la moara branzarului. Chiar asta e scopul vostru in viata si in meserie? Voi ati creat acest personaj si va complaceti in continuare sa-l tamaiati.

Vezi toate comentariile (84)
Comentează