FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ - RAPID 0-2

FC ARGEȘ - RAPID 0-2 // Nicolae Dică pune la îndoială victoria giuleștenilor și anunță: „Nu plec nici dacă pierd 10 meciuri la rând!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 17:41

Nicolae Dică (39 de ani), tehnicianul lui FC Argeș, crede că înfrângerea suferită de echipa sa contra Rapidului, scor 0-2, e complet nemeritată. 

„Chiar dacă Rapid a câștigat 2-0, nu meritam să pierdem. Am fost echipa care a condus jocul, care a pus presiune. Am avut ocazii de a marca, dar facem greșeli copilărești. A fost o primă repriză echilibrată, în care Rapid ne-a surprins doar cu câteva șuturi de la distanță. 

În repriza secundă am fost mai buni, ne-am dus peste ei, dar am primit un gol pe contraatac. Trebuie să muncim în continuare și să câștigăm următoarele meciuri. Regretul meu e că nu reușim să câștigăm atunci când avem 8.000 de fani în tribune. Știu că e presiune, dar jucătorii trebuie să înțeleagă că e nevoie de altceva dacă vrem să ajungem la un anumit nivel”.

Dică: „Rămân la echipă, indiferent de ce s-ar întâmpla”

Fostul antrenor al FCSB-ului a avut o răbufnire după înfrângerea suferită în Cupă cu Flacăra Horezu, 1-2, lăsând de înțeles că vrea să părăsească echipa.  Azi, acesta și-a mai nuanțat discursul, spunând că demisia nu e o soluție. 

„Voi încerca să muncesc în continuare pentru a duce echipa acolo unde îi e locul. Sper să reușim rezultate pozitive în perioada următoare. Rămân în continuare la echipă, indiferent de ce s-ar întâmpla. Pentru cei care mă înjură le transmit că nu plec de aici nici dacă pierd 7, 8, 10 meciuri la rând”, a spus Dică, la TV Telekom Sport. 

Rapid a reușit s-o învingă pe FC Argeș, scor 2-0, iar echipa lui Daniel Pancu a urcat pe locul 5 al clasamentului din Liga 2, cu 13 puncte acumulate după 7 etape. De partea cealaltă, piteștenii lui Nicolae Dică sunt pe locul 6, cu 12 puncte. 

Vezi și: 

FOTO + VIDEO » Rapid s-a impus în Trivale, scor 2-0, în fața a 8.000 de spectatori » Etapa a 7-a din Liga 2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1810965262549597
Ionut Dragos  •  16 Septembrie 2019, 11:07

sa ceara modificarea regulamentului...fara contraatac,bara gol,gol foarfeca si alte prostii

1198649370199221
Dumitru Florin  •  15 Septembrie 2019, 21:32

"Am jucat bine, am fost peste ei, dar ne-au surprins pe un contraatac si au dat gol...", este cea mai des intalnita explicatie data de antrenorii echipei invinse. Oare contraatacul nu face parte din joc, e ceva neregulamentar sa se plece pe contraatac?!?

marius.bxl
marius.bxl  •  15 Septembrie 2019, 20:01

Asta nici de la steaua nu se dadea plecat.sta cu japca la echipa.bai dica incepe si tu din liga judeteana cu antrenoratul

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close