FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - TURRIS

RAPID - TURRIS. Erik Lincar: „Cu siguranță, Rapid este dorită în Liga 1. Dar asta nu înseamnă că are nevoie de ajutor”

RAPID - TURRIS. Erik Lincar
RAPID - TURRIS. Erik Lincar

Articol de - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 18:25 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 18:31

Antrenorul celor de la Turris, Erik Lincar, aruncă săgeți spre Rapid înaintea meciului direct de mâine, prima confruntare după cea din finalul play-offului din august, când echipa din Turnu Măgurele a fost egalată în minutul 90+7, ratând astfel promovarea în Liga 1

Rapid și Turris se reîntâlnesc sâmbătă, de la ora 14:30, dar pe terenul Centrului FRF de la Buftea, din cauza terenului prost din Regie. Este prima confruntare după cea din ultima etapă a barajului de promovare din trecutul sezon, atunci când, cu o lună și jumătate în urmă, a fost 1-1, echipa din Turnu Măgurele pierzând promovarea directă în primul eșalon în minutul 90+7, când giuleștenii au egalat. A fost un final dramatic, în care oaspeții au acuzat dur arbitrajul lui Horațiu Feșnic, în special cel din partea a doua a meciului.

Antrenorul celor de la Turris, Erik Lincar, își amintește: "Am spus eu chiar din timpul acelui play-off că promovarea se va juca până în ultimul minut. Acum îmi pare rău, chiar dacă am avut dreptate. E greu să uităm acel meci din Regie, în care am fost la numai câteva secunde de Liga 1, dar trebuie să trecem peste acel moment. Poate și asta este cauza pentru care avem un start de sezon mai poticnit. Acum întâlnim un Rapid care este pe val, e liderul, singura echipă care are maximum de puncte după trei etape și trebuie să fim extrem de atenți, de concentrați".

"Să câștige pe teren!"

Tehnicianul formației din Turnu Măgurele acuză, încă, voalat, cele petrecute în partida din august și speră ca lucrurile să nu se mai repete: "Trebuie să ne luăm măsuri! În aceste trei etape, Rapid a dovedit că are forță ofensivă, jucătorii ei reușesc să dezvolte multe acțiuni în suprafața de pedeapsă, motiv pentru care au și obținut 4 penaltyuri. Deci trebuie să încercăm să îi ținem departe de careul nostru. În plus, îmi doresc un arbitraj corect, nu să se repete ce s-a întâmplat în acel meci de play-off!".

"Cu siguranță, Rapid este dorită în Liga 1. Dar asta nu înseamnă că are nevoie de ajutor, ci că trebuie să obțină promovarea doar prin ce realizează pe teren"
Erik Lincar, antrenor Turris

Clasament Liga 2:

VIDEO Victor Angelescu despre conflictul Pancu - Manea: „Și-au spus cuvinte mai puțin ortodoxe”

OFICIAL Rapid a schimbat stadionul pentru derby-ul cu Turris

Rapid a adus un jucător de la CFR Cluj, protagonistul unui episod istoric în sezonul precedent

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  18 Septembrie 2020, 20:15
Postat de emil1986 pe 18 Septembrie 2020, 19:26

Linkar are dreptate 100%. Clona *** a beneficiat si beneficiaza de arbitraje favorabile meci de meci, penalty-uri peste penalty-uri si un joc dur, la intimidare, trecut cu vederea de fluierasii aserviti.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emil1986
emil1986  •  18 Septembrie 2020, 19:26

Linkar are dreptate 100%. Clona *** a beneficiat si beneficiaza de arbitraje favorabile meci de meci, penalty-uri peste penalty-uri si un joc dur, la intimidare, trecut cu vederea de fluierasii aserviti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  18 Septembrie 2020, 19:12

Asta vorbeste gura fara el, dar e normal cand a avut sefi din Ghencea si acum din Teleormanul dragnist! De acolo a invatat metoda "cand nu poti tu, da vina pe celalalt"!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează