FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Constantin Budescu nu-l iartă pe Cosmin Contra: „Altceva m-a deranjat, nu că n-am jucat”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 09:42

Constantin Budescu (30 de ani) continuă să-și verse nemulțumirile la adresa fostului selecționer Cosmin Contra (43 de ani). Budi n-a primit prea multe șanse din partea lui „Guriță” în timpul mandatului acestuia, prilej pentru a amenința că nu va mai veni la prima reprezentativă.  

„La naţională, pe mine nu m-a deranjat că nu am jucat. Dar nu a vorbit absolut nimeni nimic cu mine la lot. Singurele vorbe care mi-au fost adresate au fost cele de salut. În rest, nu a vorbit nimeni cu mine”, a spus Budescu, la Look Sport, imediat după partida Astra - Craiova 1-0. 

Nu e pentru prima oară când Budescu îl critică public pe Cosmin Contra. A făcut-o și în luna noiembrie, după meciul FCSB - Astra 1-3: 

„La echipa națională a fost o bătaie de joc. A fost ultima mea apariție la Mogoșoaia dacă nu se schimbă unele lucruri. Probabil că nu mai merg acolo dacă voi fi chemat. În proporție mare, nu știu dacă mai merg dacă voi fi chemat”, spunea fotbalistul Astrei. 

5 goluriîn 13 meciuri are Budescu la naționala României, pentru care a debutat în 2015

Vezi și: 

Cosmin Contra, scrisoare deschisă după plecarea de la echipa națională: „Abia acum simt că acest mandat se încheie” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
106683413108068
Francisc Dascal  •  09 Decembrie 2019, 12:18

Sa fie clar atat Budescu cat si Alibec trebuie sa fie titulari cu Islanda,pentru ei mingea nu este un obstacol in plus,ei stiu cu obiectul muncii.Faptul ca sunt mai lenesi trebuie suplinit de alti jucatori,deoarece in orice echipa asemenea probleme sunt si toti gasesc modul de a rezolva!!!

gintonic
gintonic  •  09 Decembrie 2019, 11:56

Budi are dreptate! E un fotbalist care merita tratat cu mai multa consideratie ! PS Domnilor jurnalisti... eram obisnuit sa scrieti articole din care sa mai lipseasca litere din cuvinte, dar vad ca "ati evoluat": acum lipsesc cuvinte din constructia frazelor!! In 3 randuri-doua greseli!... Una este si selectata cu font galben !! (1."Singurele vorbe care mi-au fost adresate au cele de salut"/ au FOST cele de salut 2. "Probabil că nu mai merg acolo dacă voi chemat"/ voi FI chemat. Prea superficiali, comozi, indolenti, lipsa de respect pt cititori dar si pt voi !!!!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Decembrie 2019, 11:54

BUdescu a renuntat la milioane de euro la arabi sa ajunga din nou la nationala si astia nu apreciaza nici valoarea , nici sacrificiile! Asa era cu Sanmartean pe care l-au dus de la 34 la 36 de ani la nationala !!! Cu Spania era titular incontestabil , facea o preluare si prindea contract in Spania !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează