FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

GSP LIVE // VIDEO Fost coechipier cu Rădoi la naționala de tineret, Dancia dă verdictul: „A unit grupul. Va juca la victorie cu Franța”

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2019 10:20

Fostul fundaș stânga Cristian Dancia (39 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a vorbit despre prestația naționalei de tineret la EURO 2019.

 

 

 

Coleg cu Mirel Rădoi la prima reprezentativă în perioada 2000–2004, Cristi Dancia are numai cuvinte de laudă la adresa actualului selecționer al naționalei de tineret.

„Am urmărit meciurile de la Euro cu mare interes. Cu Mirel Rădoi am fost coleg și mă bucur pentru el. Avem o generație foarte bună și am văzut valoarea jucătorilor noștri cu Croația și Anglia. Am fost impresionat. E prima generație care începe să confirme de mică. Și unitatea grupului m-a impresionat, se vede că sunt o echipă unită, probabil ăsta e meritul lui Mirel. Avea personalitate de atunci, se vedea că este un lider”, a spus Cristi Dancia, la GSP LIVE.

Abordăm meciul cu Franța U21 la victorie

 

 

 

În ceea ce privește ultimul meci din grupele EURO 2019, Cristi Dancia este convins că fostul său coleg va dori să obțină mai mult decât un egal.

„Din câte îl știu pe Mirel, nu cred că o să meargă la egal. Eu cred că o să ne apărăm și o să jucăm pe contraatac. Dacă te deschizi cu ei, s-ar putea să ai probleme. Franța, fiind o echipă foarte bună, cred că merge și ea la victorie”, a spus Dancia.

Fostul internațional nu are un preferat din tabăra României U21, dar i-a remarcat pe Ianis Hagi și Ionuț Radu. Cristi Dancia consideră că secretul succesului naționalei de tineret este lotul echilibrat pe care Mirel Rădoi îl are la dispoziție.

 

 

„Îmi place foarte mult de Ianis Hagi, mă impresionează că lovește mingea cu ambele picioare. Îmi place mult portarul Radu, dar mi se pare o generație echilibrată. Drept dovadă, rezultatele confirmă asta. Dacă ai 2-3 «găuri» în echipă, e greu să ai rezultate. Pentru Florin Ștefan e timpul să facă pasul la o echipă mai mare. E un jucător foarte bun”, a spus Cristi Dancia.

VEZI ȘI:

Gică Hagi, în L'Équipe, într-un material de o pagină » Declarație superbă despre Ianis: „Suntem diferiți ca joc, dar, în interior, suntem identici”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  24 Iunie 2019, 11:46

Ai uitat de Cicaldau, Manea, Puscas, iata numai 3 nume care au fost peste media 'cuminteniei' altora.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează