FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

MM Stoica a numit selecționerul ideal pentru echipa națională: „Cosmin Olăroiu, dar câștigă 20.000 € pe zi”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 22:57

Mihai Stoica și-a exprimat opinia cu privire la cine ar putea fi numit selecționerul României, după ce Cosmin Contra și-a anunțat demisia, în urma înfrângerii cu Spania (0-5).

  • România a fost învinsă de Spania, 0-5, în ultimul meci din preliminariile EURO 2020. Astfel, am ratat lamentabil preliminariile, dar vom fi în play-off-ul din Liga Națiunilor, unde vom disputa semifinala în deplasare, cu Scoția sau Islanda
  • Sediul UEFA de la Nyon va găzdui vineri, de la ora 13:00 (live pe gsp.ro și pe ProTV), tragerea la sorți a play-off-ului din Liga Națiunilor, unde România a prins ultimul loc

Cosmin Olăroiu ar fi varianta ideală, dar cred că el câștigă mai mult de 20.000 de euro pe zi. Dacă reușește cineva să-l convingă, ar fi extraordinar”, a declarat MM la Pro X.

Olăroiu este în prezent antrenorul lui Jiangsu Suning, iar despre tehnicianul care a calificat-o pe FCSB până în semifinalele Cupei UEFA în anul 2006 s-a scris și de un interes din partea naționalei Chinei (DETALII AICI). Cu trei etape rămase de disputat în Superliga chineză, Jiangsu se află pe locul 5, departe de podium.

ROMÂNIA, DOUĂ VARIANTE ÎN LIGA NAȚIUNILOR

  • Dacă România va fi trasă la sorți să joace în play-off-ul Diviziei C, jucăm semifinala cu Scoția (cel mai bine clasată în divizie), în deplasare. Cealaltă semifinală ar fi Norvegia-Serbia (la Oslo).
  • Dacă sorții ne vor trimite în play-off-ul Diviziei A, vom juca semifinala cu Islanda (tot în deplasare), iar în finală am putea întâlni una dintre Ungaria, Bulgaria sau Israel.

VEZI ȘI:

FCSB // VIDEO UPDATE Gigi Becali, pus sub acuzare de procurorii DNA, după ce a fost audiat două ore astăzi: „Sunt acuzat că am spălat bani prin Steaua”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
gabisp
gabisp  •  20 Noiembrie 2019, 17:00

Olaroiu, ca si Dan Petrescu va spune ca nu e momentul sa preia "Nationala" acum...Au contracte "beton" cu clauze de reziliere, bla-bla-bla...Poate pe la 80 de ani, cand isi vor fi rezolvat problemele...financiare !!!

cornelconasu
cornelconasu  •  20 Noiembrie 2019, 10:16

Când aud de Olăroiu ăsta.... CINE e acest Olăroiu în fotbalul românesc și internațional ! Ce performanțe are acest antrenor ? Pe cine a antrenat în fotbalul adevărat ??!!! Da să vină odată , să stea și el 6 luni că mai mult nu o să reziste , să scăpăm odată de obsesia unora care probabil au niste interese cu jucători, că altfel nu văd !

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  20 Noiembrie 2019, 09:04
Postat de Pierre Tzutzea pe 20 Noiembrie 2019, 08:58

romanii sint muncitori sint dar ...nu au caracter spunea un mare rege roman. si s-a adevarit si in istorie si in prezent. romanii sint cum sint si alcatuiesc un mare paradox. incercati sa cititi cele spuse de boloni recent. eu unul nu sint ungur si am scris de acest mare om de fotbal acest mare caracter cu coloana vertebrala verticala. ungur de nationalitate s-a achitat monumental de echipa nationala a romaniei al carei cetetean este . sint convins ca venea si intr-un picior. si spun asta pe cind un radoi renunta la echipa natioala dupa e il mintise pe piturca si totul pentru bani. azi se vrea alba ca zapada. cit despre e spune tante pudriera de cosmin olaroiu ce nu intelegeti intelege el ca a te duce cu sacul la pomul laudat s-ar putea sa ti-o iei. olaroiu si razvan lucescu sau el luce nu vor mai antrena in tara pentru ca nu vor face nimic. au avut anume contexte unde unii char s-au facut de ris cazul razvan. oalaroiu l-a prins darnic pe becali si i-a facut poftele plus conjunctura favorabila. azi orice antrenor de clasa medie cu un buget orias poate face fata la multe echipe. astia au tras pe bugete la echipe bogate si in tara nu ar mai putea face nimic asa la modul uhrin la dinamo sau iordanescu la gaz metan. un iordanescu este peste toti acesti antrenori de fatzada. priviti la piturca unde nu ii prea merge si nu-l vad terminind bine acolo. va cauta scandalul ca sa plece. nu mai este in carti este depasit. se spunea de boloni ca ...

ari fi plecat la sporting lisabona ca un tradator de la echipa nationala. nimic mai mincinos dar manipulare prin omisiune. boloni este dentistt de meserie. a fost colegul lui lucescu este un om de cuvint si care ar fi venit si intr-un picior la nationala... a muncit ca un ciine fara sa poata pleca afara decit intr-un tirziu cu mari interventii pe cind italienii il doreau. asa ca si-a luat primul licenta pro internationala si a antrenat afara... dar vad ca nu spune nimeni cum era facut de vc tudor *** sau cum ionel ganea l-a injurat la antrenamentul nationalei ceea ce i-a facut pe cei de la shalke 04 sa il faca sa isi ceara scuze lui boloni pentru comportamentul de cioban de derbedeu daca mai dorea sa joace acolo. lotzi a fost in galeria ungara si le-a cerut sa se potoleasca si a reusit asta... nu ii cerem sa ne iubeasca dar acest om are vocatia lucrurului bine facut , constiinta profesionala si coloana vertebrala verticala. a spus de multi ani de zile ca romanii se bazeaza pe smecherie si nu va mai tine. generatia lor minca pamint si jar si doar morti cedau. barem asta sa fi vazut la echipa nationala care se pare ca au mai multe emotii la tutele de pe instagram si la masinile bengoase . sa mai adaug ca multi nici liceul nu il au ? cazul radoi antrenor dar nu si scoala nici licenta pro. iata dece si eu cred in antrenori care au antrenat afara in europa nu in rusia sau arabia (exceptie facind sumudica) si un mircea rednic cred ca este alegerea ea mai buna.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează