FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA 0-2

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Florin Prunea i-a desființat pe toți, dar l-a apărat pe Contra: „Ştiu foarte multe, dar trebuie să mă cenzurez”

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 noiembrie 2019 11:42

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a criticat întreaga conducere a Federației, dar i-a luat apărarea selecționerului Cosmin Contra, după eșecul României cu Suedia, scor 0-2. 

„Aici suntem, aici am ajuns, nimic nu este întâmplător. Nu vorbim numai de naţionala mare, vorbim de toate nivelurile. Venim după un an electoral, iar asta se vede. S-au luat nişte obligaţii, nişte angajamente. De aici trebuie să plecăm cu discuţia. 

Uitaţi-vă ce se întâmplă. Nu numai la echipa mare. Echipa feminină, 0-6 cu Elveţia. Loturile de juniori, lotul U17 bătut de Lituania. S-au luat nişte angajamente şi nu pot să-i mulţumească pe toţi. 

Rezultatul unor politici falimentare. Conducerea federaţiei ar trebui să iasă în faţă, nu să-l lase numai pe Contra singur şi pe jucători. Şi să-şi asume ce s-a întâmplat. Este fără precedent în istoria echipei naţionale!”, a declarat Florin Prunea la TV Digi Sport. 

„E cea mai slabă campanie de calificare”

Florin Prunea a continuat atacurile și i-a luat în primire pe Bodescu, Vișan și Mihai Stoichiță. 

„Este fără precedent! Este cea mai slabă campanie de calificare, cum rar mi-a fost dat să văd. Pot să vă spun multe dacă vă luaţi angajamentul să-mi plătiţi amenda, eu pot să vă spun multe. Ştiu foarte multe, dar trebuie să mă cenzurez. Nimic nu este întâmplător. Conducerea federaţiei, Bodescu, Vişan, chemaţi-i la emisiuni. Ieşiţi în faţă şi nu lăsaţi echipa singură! Da? 

Domnule Stoichiţă, ieşiţi în faţă şi spuneţi ce faceţi la Federaţia Română de Fotbal. Ce atribuţii aveţi? La toate nivelurile suntem jos, foarte jos, fără precedent. Totul a plecat din Muntenegru. Nu s-a ştiut că trebuie să mai dăm un gol. Nu mai dădeam peste Norvegia, echipă care ne-a luat 4 punte şi ne trezim acum la tragerea la sorţi în a 4-a urnă valorică”.

Reacția lui Contra după eșecul cu Suedia: „E una dintre cele mai mari dezamăgiri din carieră”

CITEȘTE ȘI:

„Tricolorii” merg la barajul din Liga Națiunilor! Cine sunt cele două adversare pe care le pot întâlni în drumul spre EURO 2020

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  16 Noiembrie 2019, 18:05
Postat de boierasul pe 16 Noiembrie 2019, 15:51

Probabil SELECTIA la U 21 se face pe bune si acolo au o tactica de joc. La nationala mare.... se fac selectii dupa anumite criterii iar tactica de joc este aceiasi ca in curtea scolii. Cand numesti antrenori ca Daum sau Contra inseamna ca nu te pricepi la fotbal iar Burleanu....e paralel cu fotbalul.

Nici la U21 selectia nu "se face pe bune"stai linistit!Acum-dupa Euro-Radoi e pe cai mari si baga numai"marfa"lu'nasu"!L-a titularizat pe portarul Vlad care e eterna rezerva la fcsb,pe Morutzan-care nu face chiar nimic si bineinteles, pe Man!Ca sa nu mai zic de alde Boboc si Ciobanu!Noroc cu Mihaila-pe care a declarat ca s-a decis doar in ultimul moment sa-l bage-pentru ca era Piturca in tribuna si pentru ca ...e oltean!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  16 Noiembrie 2019, 17:59

Cand ne-o fi luat Norvegia "4 puncte"in aceasta campanie?Ca a fost 2-2 la ei si 1-1 la noi!

remarque
remarque  •  16 Noiembrie 2019, 16:12

Fix dupa meciul cu Suedia ti-ai gasit sa vorbesti? Tu care cu mainile tale de plastelina i-ai dus pe suedezi in semifinale la CM 1994? Hai mai Florine. Tu si cei ca tine nu aveti nici o vina pentru locul in care am ajuns? Cu mine a fost coleg de nationala Contra sau cu tine? Generatia si colegii mei conduc fotbalul din Romania sau generatia si colegii tai? Termina cu aberatiile. Suntem condamnati cu conducatori ca voi. Pentru ca sunteti putrezi si pentru ca nu va pricepeti. Ati jucat in occident dar nu s-a lipit nimic de capetele voastre goale. Si fotbalul nostru nu are nici un folos dupa voi.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close