FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA

ROMÂNIA - SUEDIA // VIDEO + FOTO FRF s-a speriat de ultrașii români! Măsuri ridicate de securitate la partida din această seară

Articol de - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 19:34

FRF s-a speriat de ultrașii români care au făcut probleme la ultimele meciuri ale naționalei și s-au pregătit temeinic pentru partida din această seară dintre România și Suedia, de pe Arena Națională, de la ora 21:45.

România - Suedia se joacă astăzi, de la ora 21:45, pe Arena Națională. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.

Suporterii care vor merge la meci vor fi întâmpinați de 3 filtre de stewarzi până a pătrunde pe stadion. În imaginea foto de sus este filtrul din mijloc dintre intrarea în curtea stadionului și cel de sus de la porțile arenei. Nu mai puțin de 30 de stewarzi sunt în acest al doilea filtru. 

Pe lângă evitarea introducerii obiectelor pirotehnice pe  stadion, FRF face și o repetiție pentru EURO 2020, unde măsurile de siguranță vor fi la fel de ridicat. Arena Națională va găzdui 3 meciuri din grupele Campionatului European și o partidă din „optimi”. 

România a fost sancționată în dese rânduri în ultima perioadă pentru scandări și mesaje xenofobe, dar și pentru folosirea materialelor pirotehnice în stadion.

Imnul României cântat de 45.000 de oameni înaintea meciului cu Suedia

Echipele au ajuns la stadion

CLASAMENTUL ÎN GRUPA ROMÂNIEI

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SUEDIA // VIDEO+FOTO Cosmin Contra, iritat când a fost întrebat despre neconvocarea lui Ionuț Radu

(P) 10 reguli și sfaturi care te vor ajuta să fii câștigător la pariuri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
148803699728280
Gazeta Gazeta  •  15 Noiembrie 2019, 21:32

Doamne fereste uitati va la paznicii aia ca nu le poti spune altfel .....uitativa cu atentie si vedeti ce bocanci şoşoni au in piciore si cum arata ei si ce aspect a neingrijiti ne aranjati deci dupa imaginea asta iti poti da seama ce e in tara aia ***....da pana si acolo se angajeaza pe pile ba nenoricitilor doamne fereste ce tara si ce natie *** putem fi ba da nu va e rusine sa aratatii lumii asa ceva voi aia din FRF cand vedeti asemenea imagini nu va trec fiorii ca mie mi e scarba sa mai si rostesc cuvantul Romania dar sa ma mai dau mare si falos cu tara mea cum sunt unii ....mandri si falosi cu burra goala....*** *** de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  15 Noiembrie 2019, 21:23

Nu va functiona niciodata in Romania...poate doar daca aduci stewarzi englezi/germani...

flojo
flojo  •  15 Noiembrie 2019, 21:06

S-au speriat de ultrașii fc fcsb-ului! Hahahhhhaaaaa!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează