FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - ANGLIA U21

ROMÂNIA U21 - ANGLIA U21 // VIDEO Mirel Rădoi a dat din casă: „Nu trebuia să divulg asta” » I-a răspuns sec lui Boothroyd: „Nu semnez!”

FOTO: Raed Krishan +1   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat joi, 20 iunie 2019 19:12

România U21 și Anglia U21 se întâlnesc vineri, de la 19:30. Mirel Rădoi, selecționerul „tricolorilor”, a dezvăluit o parte a strategiei în conferința oficială de presă.

  • România U21 joacă vineri, de la 19:30, cu Anglia U21, al doilea meci de la Euro 2019. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD;
  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019. 

Totodată, Rădoi i-a răspuns indirect și selecționerului englez Aydy Boothroyd, care a spus mai devreme despre România că s-ar mulțumi și cu un egal. 

„Indiferent de adversarul pe care îl vom avea, vom merge către poarta adversă în debut. Nu trebuia să zic asta, divulg din strategie. O să începem sus, în treimea adversă. Cred că mentalitatea asta trebuie să persiste și la următoarele generații ale naționalei.

Nu ai cum să intri pe teren și să te gândești că vei termina la egalitate. Dacă pe final, în minutul 87, rezultatul te avantajează, poți acccepta un astfel de rezultat. Altfel, nu există așa ceva la un asemenea nivel. Nu aș semna pentru un egal. Nu avem siguranța că ne-am califica în această situație”, a declarat Rădoi la conferința oficială de presă dinaintea meciului cu Anglia U21. 

„Pot apărea schimbări în echipa de start. Sunt câteva aspecte pe care trebuie să le luăm în calcul” Mirel Rădoi

Echipele probabile

ROMÂNIA U21: Radu - Manea, Nedelcearu, Pașcanu, Fl. Ștefan - T. Băluță, Cicâldău - Man, I. Hagi, Fl. Coman- Pușcaș 

Anglia U21: Henderson - Wan-Bissaka, Tomori, Clarke-Salter, Dasilva - Maddison, Dowel, Foden - Barnes, Abraham, Gray

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - Anglia - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 / ULTIMĂ ORĂ Știm câte bilete s-au vândut pentru Anglia - România! „Englezii sunt mai puțin de un sfert din total”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
gigicoaste
gigicoaste  •  21 Iunie 2019, 08:55

Am intrat doar sa comentez, nu am citit articolul, din pricina titlului. "Radoi i-a raspuns selectionerului Angliei: Nu semnez!" :)) Ce anume sugerati cu acest titlu? A fost Radoi invitat de selectionerul Angliei sa semneze ceva?? Ce aberații puteți să scoateți in goana voastră disperată după clickuri. Este incredibil. Mai bine lăsați pagina goală, sa nu spui nimic e mai bine decât să aberezi! :))

fara_pista
fara_pista  •  21 Iunie 2019, 07:44
Postat de adriann_ pe 20 Iunie 2019, 21:46

Absolut, Man imi incurca grav socotelile de a vedea Romania calificata in semifinale si la Olimpiada. Daca Radoi incepe cu el n-o sa mai apuce sa faca nici o corectie in timp util, intram la pauza condusi cu doua goluri si la revedere. Nu poti juca un asemenea meci cu o mana moarta in teren.

Alo, FRF, se-aude? adriann_ antrenor! Fără Man, dar cu adriann_ în frunte, vom avea victorii multe! Tiki-taka, chika-laka, augh,augh, augh!

vendredi13
vendredi13  •  21 Iunie 2019, 02:53

Pare a fi momentul lui de glorie. Gigi nu prea îl lăsa să vorbească public. Iar răspunsul este greșit. Cine să-l pună să semneze pentru un egal? Clar blatist, şi probabil dacă bate Anglia, va încerca să semneze un egal cu Franţa.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează