FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO EXCLUSIV Gică Popescu, moment incredibil cu Luis Figo, Iker Casillas și Luis Enrique: „FRF nu l-a chemat pe Hagi? Mă ridic și plec!” + atac la șefii Federației

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 decembrie 2019 14:55

Gică Popescu a fost prezent la emisiunea Prietenii lui Ovidiu, difuzată în fiecare miercuri la pe GSP.RO, și a vorbit despre situația tensionată dintre jucătorii Generației de Aur și actuala conducere a Federației Române de Fotbal. 

„Cred că Federația are ceva cu întreaga Generație de Aur. Așa cred eu! Sau așa simt. Așa văd tot ce se întâmplă, toate aceste lucruri care ar fi putut fi făcute în mod decent și cu respect. 

Cum ar fi fost ca la tragerea la sorți pentru EURO 2020 să fie Mircea Lucescu, Victor Pițurcă, Emerich Ienei, Gică Hagi, Dan Petrescu, Cristi Chivu sau Adi Mutu. Noi n-avem foarte mulți oameni în fotbal cu care să ne mândrim. Când ai un astfel de eveniment de nu aduci ce ai mai valoros? Ce e mai de renume să scoatem în față! De ce nu ne-au chemat? Le-a fost teamă că nu apar în poze cei din Federație? Scriu peste tot că ne prețuiesc și ne apreciază. Unde-i aprecierea? Unde e? Ei nu invită oamenii cei mai importanți din fotbal la un astfel de eveniment! 

Când m-am întâlnit cu Luis Enrique ne-am îmbrățișat și mi-a zis «Unde-i celălalt Gică?». I-am zis că e ocupat cu antrenamentele. M-am întâlnit cu Figo și m-a întrebat dacă la masă, după, vine și Gică. Am ieșit după la masă cu Figo și cu Casillas și m-au întrebat iar de Gică. Și i-am zis: «Băi Luis, știi ceva! Hagi n-a fost invitat!». A zis «Hai, mă, faci mișto de mine?! Eu mă ridic acum de la masă și plec! Cum să nu fie chemat la un asemenea eveniment?!». Nu le venea să creadă că Federația nu l-a chemat pe Hagi la un astfel de eveniment”, a declarat Gică Popescu la GSP LIVE. 

Gică Popescu: „Ce pierdeau oamenii ăștia dacă chemau toată crema?” 

„Nu mai spun că Mircea Sandu trebuia chemat! El era în Comitetul Executiv UEFA când am primit Euro 2020. Toate divergențele la un astfel de eveniment pălesc. Trebuie să arăți bine, să spui «Uite, bă, suntem împreună! Suntem o familie». A doua zi poți să faci ce vrei. Dar trebuie să dăm dovadă de unitate, să vadă lumea că suntem împreună. Nu să se spună că sunt tabere diferite. Și e un lucru normal să fie așa, că nu trebuie să gândim toți la fel și să vedem fotbalul în același mod, dar la un astfel de eveniment... 

Ce pierdeau oamenii ăștia dacă chemau toată crema? Cheamă pe cine vrei tu, dar să nu lipsească crema! Nu poate să lipsească! Cu oamenii ăștia ne mândrim. Am venit niște valori și toată lumea întreba același lucru. Se așteptau să-l vadă pe Lucescu, pe Hagi, pe Popescu, pe Petrescu. Celor din Federație nu le face deloc bine o astfel de abordare. 
 

Nu vine nimeni să le ia postul de președinte. Să dea Dumnezeu să aibă numai succese! Ne-am săturat să mergem mereu pe afară și să ne ia la întrebări. «Ce e cu fotbalul vostru? Ce e cu echipa națională?» . Și mie mi-ar plăcea să mă duc la Barcelona să-mi zică lumea «Bă, da' ce echipă bună aveți!». Eu am în suflet echipa națională indiferent de cine conduce Federația. Nu-mi schimb sângele după președintele Federației, dar e prea multă ură și răutate! 

Cum am ajuns eu la eveniment? Mi-au spus că ce treabă am eu cu Euro 2020! Eu fiind coordonatorul proiectului din ianuarie 2018”, a adăugat fostul căpitan al Barcelonei. 
 

Vezi AICI emisiunea integrală 

Citește și:

Îi retrage Klaus Iohannis decorația lui Gică Popescu? Anunțul făcut astăzi de președintele României

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (39)
499416633909061
Stefana Dincă  •  12 Decembrie 2019, 15:28

Ura e peste tot! In politica-o conduce iohanis (nu l scriu cu litera mare, nu merita!), in sport nu stiu cine, pentru ca nu a declarat pana acum nimeni, dar se observa! Chiar si in alte domenii exista ura-unii se dau cei mai buni, fara sa fie!!

fc_fcsb_o_gluma_proasta
fc_fcsb_o_gluma_proasta  •  12 Decembrie 2019, 14:10

După o federație condusă de competenți, dar corupți, acum avem incompetenți. ***... Să sperăm că următoarea echipă de la FRF va fi formată din competenți necorupti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  12 Decembrie 2019, 12:04
Postat de luker pe 12 Decembrie 2019, 08:38

Sa ne explice puscarie ce inseamna “toata crema”. Unde incepe si unde se termina? Cine nu e parte din crema? Aia fara ani in pivnitza? Sau aia cu ani in beci? Aia cu furt calificat sau doar furt necalificat? Va uitati in gura pprostului, poate adevar graieste.

Hagi, Lucescu, Piturca,Petrescu ,Ienei nu au furat nimic si nu au facut inchisoare...exagerezi maxim...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează