GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CSA STEAUA

33 de ani de la Sevilla // FOTO Florin Talpan, premiat de suporterii Stelei! Mesaje dure ale juristului: „FCSB se va desființa! Ghencea e doar pentru CSA Steaua”

Florin Talpan // Sursă foto: Facebook Steaua Liberă +2   FOTO
Florin Talpan // Sursă foto: Facebook Steaua Liberă

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 15:36

CSA Steaua a aniversat azi, la Cercul Militar din București, 33 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni din 1986, când roș-albaștrii s-au impus în fața Barcelonei la penalty-uri.

La eveniment a participat și juristul Florin Talpan, omul cu un rol esențial în declanșarea războiului dintre CSA și Gigi Becali, conflict identitar în urma căruia echipa din Liga 1 și-a pierdut denumirea de „Steaua”.  

CSA Steaua nu se va uni niciodată cu FCSB. Noi suntem Steaua. Ghencea va rămâne doar pentru CSA Steaua București. Palmaresul este la CSA. Nu are nicio treabă FCSB cu Ghencea.

Gigi Becali este de rea credință. Nu vrea să respecte hotărările judecătorești. Nu cred că mai are ce căuta în Ghencea. FCSB se va desființa în scurt timp. Există acel dosar cu palmaresul, în care cerem despăgubiri de 36 de milioane de euro”Florin Talpan la TV Telekom Sport

Suporterii steliști ai echipei din Liga a 4-a i-au oferit astăzi lui Talpan o replică a trofeului Cupei Campionilor Europeni, ca simbol de recunoștință pentru activitatea depusă în justiție pentru redobândirea siglei și numelui. 

florin talpan 2 +3 FOTO

Vezi și: EXCLUSIV FOTO Valentin Ceaușescu a venit la petrecerea Stelei! Cum arată fiul dictatorului Nicolae Ceaușescu la 33 de ani de la Sevilla

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (51)
genius
genius  •  08 Mai 2019, 13:01

Chiar ***!? Unde in lumea civilizta mai exista cluburi departamentale? Raspuns, doar in Românica, tara tuturor posibilităților! Cat despre acest talpan, doar atât...vânător de zestre (funcții)!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10205899839648456
Bogdan Olteanu  •  08 Mai 2019, 10:48

Grotesc

112383043130512
Corneliu Brincoveanu  •  08 Mai 2019, 10:22

Armata Romaniei a tras in '89 in romani!!! Are sute de victime pe constiinta .In schimb vrea distractie si bani.Bani publici, bineînțeles! Apoi , se instapineste pe stadion si cere chirii . Sa vedem cui, ca Becali nu vrea sa calce pe acolo nici gratis! In 7,8 ani va incepe sa se darapene in cel mai pur stil romanesc...Armata de teracota !!!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează