GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STEAUA '86

33 de ani de la Sevilla // VIDEO Duckadam, dezvăluiri din finala de la Sevilla: „Fusese dezastrul de la Cernobîl, ne temeam ca mâncarea să nu fie iradiată”

Dezastrul de la Cernobîl din 26 aprilie 1986 a șocat Europa
Dezastrul de la Cernobîl din 26 aprilie 1986 a șocat Europa

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 11:48

Helmuth Duckadam, 60 de ani, legendarul portar care a apărat 4 penalty-uri în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, câștigată de Steaua în fața Barcelonei, a rememorat dimineața finalei, într-o ediție specială a GSP Live.

Duckadam a povestit cum Steaua s-a deplasat la Sevilla cu propriii bucătari și propria mâncare. S-a vehiculat la acea vreme că roș-albaștrii s-ar fi temut să nu fie otrăviți, dar Duckadam afirmă că dezastrul de la Cernobîl, din 26 aprilie 1986, i-a înspăimântat, de fapt, pe steliști. 

 

„Am mâncat ouă, brânză, șuncă, atunci nu erau brânzeturile de acum. Trebuie să specific că a fost prima oară când o echipă românească a plecat cu mâncarea ei din România, inclusiv cu propriul bucătar. Chiar și vinul și șampania au fost aduse din România.

Fusese și dezastrul de la Cernobîl, ne temeam ca mâncarea să nu fie iradiată”, a spus Duckadam, la GSP Live. 

Citește și: Cum au văzut 4 mari publicaţii europene performanța Stelei: "Echipa care a asfixiat Barcelona" + "Duckadam, la pantera rumana"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează