GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STEAUA '86

33 de ani de la Sevilla // VIDEO EXCLUSIV Duckadam tranșează definitiv războiul CSA - FCSB: „M-am îndepărtat de Armată, nu de Steaua” + cum a vrut să-i pună la masă pe Dacian Cioloș, Gigi Becali și fostul Ministru al Apărării

Helmuth Duckadam e supranumit Eroul de la Sevilla
Helmuth Duckadam e supranumit Eroul de la Sevilla

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 11:49

Helmuth Duckadam, 60 de ani, a ales să decline oferta celor de la CSA Steaua, care l-au chemat la Cercul Militar București pentru a celebra 33 de ani de la triumful istoric al Stelei în fața Barcelonei din finala Cupei Campionilor Europeni din 1986. 

 

Legendarul portar a explicat în această dimineață, într-o ediție specială GSP Live, motivele care l-au determinat să nu meargă la petrecerea Armatei alături de foștii săi colegi. Conflictul dintre Helmuth și Armată e unul cu un istoric bogat. 

„Azi am fost invitat la Cercul Militar, voiau să-mi mai dea un rând de medalii sau diplome. Totul după 32 de ani în care nu mi-au dat niciun telefon, nici când eram în spital. N-am primit niciun telefon de la ei atâția ani. Eu m-am îndepărtat de Armată, nu de Steaua, nu mi s-a părut corect cum s-au comportat cu mine. N-am nicio treabă cu echipa din Liga a 4-a, le urez baftă”, a spus Duckadam, la GSP Live.  

Armata m-a chemat pentru imagine”

Duckadam mărturisește că în trecut a acceptat în două rânduri să se întâlnească cu foștii săi colegi, dar spune că întâlnirile de acest tip sunt plănuite doar pentru a crește capitalul de imagine al Armatei. 

„Armata n-a făcut gestul de dragul meu, a făcut-o pentru imagine. Așa e și cu întâlnirea de azi. Discuția inițială era că mergem la un hotel să mâncăm. I-am spus lui Tudorel Stoica: «Ok, vin», apoi le-am zis «M-ați păcălit deja de două ori»”.

Totodată, „Eroul de la Sevilla” a povesit cum, în urmă cu trei ani, a încercat să organizeze o întâlnire între Gigi Becali și Mihnea Motoc, Ministrul Apărării de la acel moment. 

„Ne-am mai întâlnit acum 3 ani, la Casa Armatei, erau toți miniștii, inclusiv Dacian Cioloș (n.r- prim-ministrul de la acea vreme). Am zis «Hai, încercați ceva, puneți Ministrul Apărării la aceeași masă cu Gigi Becali”, a spus Helmuth Duckadam, la GSP Live.

Vezi și: Helmuth Duckadam și momentul limită al carierei: „Dacă îmi descopereau cheagul de sânge înainte de Sevilla, n-aș fi jucat în finală. Viața mea ar fi fost monotonă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
108917206757657
Valentin Ciocea  •  08 Mai 2019, 08:22
Postat de Soos Vilmos pe 07 Mai 2019, 23:09

S-a indepartat de armata dar nu refuza banii pe care ii primeste in continuare.

nu primeste bani de la armata , a iesit la pensie de la ministerul de interne , mapn -ul nici nu la interesat de soarta lui si a colegilor lui .Mai primeste renta viagera acordata de statul roaman , armata nu-i da nimic . Pa .

983732924972315
Soos Vilmos  •  07 Mai 2019, 23:09

S-a indepartat de armata dar nu refuza banii pe care ii primeste in continuare.

lucghencea
lucghencea  •  07 Mai 2019, 21:40

O decizie inteleapta fiindca Legendele de azi de la Cercul Militar au si ele dreptul la propria imagine . Care le tine aproape de C.S.A. STEAUA Bucuresti si aproape de Ghencea si Stadionul STEAUA Bucuresti , viitorul Templu al fotbalului romanesc . STEAUA va renaste , veti vedea cu totii .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează