GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

33 de ani de la Sevilla // VIDEO EXCLUSIV Ștefan Iovan, dezvăluire terifiantă: „M-a așteptat Securitatea cu o mașină neagră și am fost amenințat pentru a semna cu Dinamo”

Victor Pițurcă, Adrian Bumbescu și Ștefan Iovan
Victor Pițurcă, Adrian Bumbescu și Ștefan Iovan

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 10:44

Ștefan Iovan, fostul fundaș al Stelei, a venit la GSP LIVE și a vorbit despre transferul la Steaua și despre cum Securitatea l-a amenințat ca să să semneze cu Dinamo.

Vezi în video mărturisirea lui Ștefan Iovan 

 

„Când am venit cu trenul de la Reșița la București, ca să semnez cu Steaua, mă aștepta cineva la Dinamo și am ajuns în Ștefan cel Mare, unde era președinte domnul Vasile Anghel. Am stat de vorbă puțin, dar după ce am ieșit am semnat tot cu Steaua.

Am plecat de la Reșița cu gândul de a semna cu Steaua și am văzut că drumul a luat-o în altă parte, fără ca eu să știu. La gară m-a așteptat cineva cu o mașină și m-a dus la Dinamo. Mi s-a spus «Știm ce faci prin Reșița». Amenințări. Ducându-mă la Steaua știam că nu mai e nicio problemă. Nu era nimic adevărat, ci doar amenințări.

Nu era mașină de Poliție. Era o mașină neagră, cu numele galbene, de la Securitate. Dacă semnam cu Dinamo, nu îmi mergea așa bine cum mi-a mers la Steaua”, a declarat Ștefan Iovan la GSP LIVE.

Ștefan Iovan a semnat cu Steaua în 1980, jucând 11 ani la echipa roș-albastră.

Citește și:

7 dezvăluiri ale unui 7 de legendă al Stelei despre 7 mai: Lăcă a povestit cum îl motiva Urruti, portarul Barcelonei, la penalty-uri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
2036290743290484
Ion Marin  •  10 Mai 2019, 10:27

Bai Iovane si altii , lasati-o moarta cu Securitatea, STEAUA ERA CLUBUL LUI N.CEAUSESCU, iar Securitatea ii era subordonata si aservita.Nu mai vorbi prostii, ca atunci Steaua facea ce vroia , matura pe jos cu Securitatea.De ce nu spui , ca ei au fost al 12 -lea vostru jucator , cand ati castigat Cupa Campionilor.FARA EI NU LUATI NICIO CUPA A CAMPIONILOR.NU VA MAI UMFLATI ATATA IN PENE ! S-a vazut valoarea vostra dupa 1990 , cand din acea echipa a Stelei , doar Hagi , a jucat la marile echipe ale Europei.Si daca nu era tot CEAUSESCU ,Gica Hagi juca la Universitatea Craiova.Voi ati distrus Craiova si inainte si dupa 1990 , cand a pus Paunescu laba pe ea.Ce a facut Netoiu a fost zero , pentru ca el si a recuperat investitia, doar atat, iar voi ati distrus o.Si dupa aia l ati trimis pe Piturca tot un pion al fratilor Paunescu si a ingropat-o .Mititelu incita la ura impotriva lui Dinamo, dar voi cu Ceausescu , Alexandrescu si Fratii Paunescu ati ingropat Craiova.Ciocu mic!Ca daca ar vorbi aia de la fosta Securitate , v-ati faci mici cat scaunele din vestiar in care vorbeau generalii de la armata in numele tovarasului Ceausescu.Ciocu mic!Sarbatoriti modest si cu restepct aceasta mare realizare , care nu este numai a voastra , este si a alora care au muncit sa aveti voi jucatori si a alora de la Securitate pe care ii huliti atata.

1358139417544674
Ionita Viorel  •  07 Mai 2019, 20:55

Tot securiști *** rămâneți dinamoviști de ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

581534618615543
Robert Ivan  •  07 Mai 2019, 19:23
Postat de emil1986 pe 07 Mai 2019, 12:16

mimamo reprezenta securitatea comunista, cea mai urata institutie inainte de '89. Cu astfel de meizerii s-a ocupat mimamo in toata perioada comunista.

Dinamo a avut rezultate extraordinare prin semifinala Cupei Campionilor cu marele FC LIVERPOOL in editia 1983-84 si semifinala Cupa Cupelor in editia 1989-1990 cu Anderlecht Bruxelles plina de jucatori olandezi si pe banca tehnica si in teren+brigada arbitrii olandezi. (a fost jaf la drumul mare belgiano-olandez).Dinamo a trimis 11 JUCATORI din lotul de 22 la C.M. ITALIA 90 . CIOCU MIC pentru necunoscatori.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close