GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STEAUA '86

33 de ani de la Sevilla // VIDEO Moment hilar la petrecerea organizată de Armată: Daniel Iordăchioaie a încercat să facă duo cu Hagi, dar a fost refuzat de „Rege”

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 15:56

STEAUA '86 // Sala de Marmură a Cercului Militar din București a găzduit azi evenimentul în care Steaua a aniversat 33 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni. 

Sub privirile fostelor legende, precum Pițurcă, Gheorghe Hagi, Ștefan Iovan, Gabi Balint sau Tudorel Stoica, steliștii au sărbătorit așa cum se cuvine ziua de 7 mai, poate cea mai importantă dată din istoria fotbalului românesc. 

De la eveniment n-au lipsit nici momentele neobișnuite. Cântărețul Daniel Iordăchioaie a interpretat piesa Mă-ntorc la tine mare albastră, sub privirile steliștilor care asistau la spectacol. 

 

Compozitorul a făcut show și chiar a coborât de pe scenă printre rânduri, sperând că legendele Stelei vor accepta ideea unui duo. Iordăchioaie și-a încercat norocul cu Gheorghe Hagi, care a refuzat însă să continue interpretarea unui vers din melodie. 

Hagi îl refuză pe Daniel Iordăchioaie

Vezi și: VIDEO // CSA Steaua, petrecere old-school la 33 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni » Imagini senzaționale de la Cercul Militar

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
fairplayromania
fairplayromania  •  08 Mai 2019, 04:25
Postat de rumunek pe 07 Mai 2019, 17:14

Am ajuns să-l celebrăm pe Hagi și să-l hulim pe Duckadam în legătură cu SEVILLA 86. Mai lipșeste Lucescu din peisaj.

Hagi era cu treabă....vrea sa îl vindă pe Ianis la Steaua.

whiteredarad
whiteredarad  •  07 Mai 2019, 18:44

Ce este de comentat : 1. Daca se sarbatoreste "momentul 1986 ", Hagi nu prea avea ce sa caute la Sarbatoare. La momentul cuceririi trofeului Hagi nu era la Steaua 2 O sarbatoare, fara Duckadam, este o jignire a momentului si a istoriei. Tocmai apararea a 4 penalty-uri de catre Duckadam a dat savoare si dramatism. 3. "Izul" politic a dominat "Sarbatoarea", hainele de militari, locatia, aduc aminte , azi , ca Armata Romaniei , azi membra NATO, vrea echipa profesionista de fotbal, ....ba mai mult, "alde Dragnea si Dancila" .. ii face stadion nou Armatei si Internelor, ( Aradul , Timisoara, Pitestiul,Constanta, Iasul-vechi centre de fotbal, sint nulitati in ochii Politicului), parca voind sa ne arate sorgintea sovietica a celor doua Ministere ce se vreau participante ...in sport. Se aniverseaza in prag de alegeri 33 de ani, unde a fost Armata la aniversarea de 30 de ani ? 4.Gradul; militar , obtinut ,...prin merite sportive inca ne face cu ochiul.Dar doar pentru unii care "iubesc armata si hulesc FCSB. Un FCSB , care Dl Talpan ne anunta ca "se va desfiinta". Mare rusine morala, cel putin ..traim !

1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  07 Mai 2019, 17:33

Ionuț are dreptate.Atât.Restul e cancan

Vezi toate comentariile (8)
Comentează