GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRITENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Atac dur la adresa lui Ionuț Stroe: „M-am prins și care-i legătura ministrului cu sportul, când i-am văzut ținuta”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 20:15

Florentin Marinescu, președintele Federației Române de Arte Marțiale, și se războiește de mai mulți ani cu oficialii Ministerului Tineretului și Sportului. Nici ministrul Ionuț Stroe nu-i este pe plac lui „Sensei”.

Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, realizată de Ovidiu Ioanițoaia, este difuzată în fiecare miercuri seară, de la ora 20:00, pe GSP.RO

- Florentine, care sunt relațiile Federației de arte marțiale cu Ministerul Sportului?
- Noi ne-am văzut de activitate, participăm la compețiile la care Ministerul ne avizează a participa. Când discutăm despre competiții și recomense le facem în umbră.

- Care-i supărarea ta cu ministerul?
- Că bugetele se împart preferențial! Le împart niște oameni care nu știu ce înseamnă arte marțiale.

- Cine le împarte?
- Ministrul!

- Păi, și de ce n-ai vorbit cu ministrul, că ești președinte de federație?
- E prima dată în 60 de ani de viață ce mi s-a întâmplat! Acum 4 luni m-am întâlnit cu Ionuț Stroe la Comitetul Olimpic. Eu m-am înscris primul că vreau să mă văd și să vorbesc cu dânsul. Cu o seară înainte de întâlnire m-a sunat un băiețel, care e consilierul domniei sale pe probleme de sport, dar care n-avea nici cea mică legătură cu sportul...

- Și n-ai mai...
- Ovidiu! Acum câteva zile m-am prins și care-i legătura ministrului cu sportul, când i-am văzut ținuta sportivă... Asta e singura lui legătură cu sportul. Atunci m-au anunțat că domnul ministru nu se mai poate vedea cu mine și că mă anunță în curând când ne putem întâlni. Au trecut patru luni și nu m-a sunat nimeni. E urât!

EXCLUSIV Atac dur la adresa lui Ionuț Stroe: „M-am prins și care-i legătura ministrului cu sportul, când i-am văzut ținuta”

"Sportul în România este foarte, foarte jos. Și nu sunt optimist deloc în ceea ce privește viitorul sportului românesc!"
Florentin Marinescu

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU FLORENTIN MARINESCU

CITEȘTE ȘI:

Ionuț Stroe, prima reacție după ce a apărut în chiloți la TV: „Toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski acasă”

Ionuț Stroe, declarații INCENDIARE despre stadionul „Arcul de Triumf”: „PSD a creat în mod fals un conflict, a fost o discuție poluată politic”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
radumatei
radumatei  •  04 Iunie 2020, 14:35

Băi, senseiu' lu' pește, acum că te-ai luat de ținuta omului (un moment nefericit, dar complet irelevant în discuție) și l-ai făcut „băiețel” pe un funcționar public nici să nu te mai aștepți să primești audiență sau buget. Ori cerșim bani ori suntem tari în clanță.

111855873007282
Un Timisorean  •  04 Iunie 2020, 07:45

Acest "nimeni", nu stie pe ce lume traieste, se da si el ca si acolitii sai pnlisti, cum bate vintul. In loc sa convoace sefii federatiilor si sa poarte discutii cu ei ca si profesionisti privind reinceperea activitatilor sportive si sa aiba un punct de vedere solid in discutiile cu min. Sanatati, cu premierul, el se da cocos si da sfaturi. Si inca ceva...................pai mai ***, tu te iei de Sorin Cirtu ? Pai tu esti un "nimeni" trecator, vremelnic si de care nu stie si nu va sti de tine decit familia ta, iar "Sorinacio" a fost si va ramane de neuitat in lumea fotbalului romanesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează