GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACCIDENT

FOTO Ce a postat Mario Iorgulescu pe Instagram cu câteva ore înainte de accidentul cumplit provocat » De unde venea fiul șefului LPF

Articol de GSP - Publicat marti, 10 septembrie 2019 15:35

Mario Iorgulescu (24 de ani), aflat acum în spital în stare gravă, a provocat un incident cumplit în urmă cu două zile și noi detalii ies la iveală. 

Înainte ca nenorocirea să aibă loc, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a postat pe contul său de Instagram o poză din care reiese că se afla într-un loc unde susținea o partidă de poker.

 Până în jurul orei 3:00 a stat Mario la poker, apoi a părăsit locația și a provocat cumplitul accident soldat cu un decedat. 

Potrivit ultimelor informații oferite de către reprezentanții Spitalului Elias, starea de sănătate a lui Mario s-a agravat. Acesta ar fi consumat băuturi alcoolice, dar și substanțe interzise sub influența cărora a condus bolidul său de lux cu o viteză de 200 km/oră.

FOTO Ce a postat Mario Iorgulescu pe Instagram cu câteva ore înainte de accidentul cumplit provocat » De unde venea fiul șefului LPF


Mario Iorgulescu a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un alt bărbat în vârstă de 24 ani, care a decedat. Iorgulescu Jr. a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice. 

VEZI ȘI:

Starea fiului lui Gino Iorgulescu s-a înrăutățit » Comunicatul medicilor: „S-au intensificat măsurile de suport al funcțiilor vitale”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
bulletproof
bulletproof  •  11 Septembrie 2019, 11:09

Dar tata Gino, n-ar trebui să-și cam dea demisia, de la LPF ? Nu știu, întreb și eu, ... așa ❗

elskar
elskar  •  11 Septembrie 2019, 07:16

Stiu ca nu e normal, dar imi doresc sa nu se mai trezeasca din coma. Asta e singurul fel in care se poate face dreptate pentru victima. Nu are rost sa vb de justitia romana ca se stie ca tacsu deja "lucreaza" sa il scape doar cu suspendare

vice63
vice63  •  10 Septembrie 2019, 21:42

La puscarie cu el, daca scapa cu viata! Oamenii de bani gata isi permit orice. Iar legea... ii iarta! O sa fie un al 2-lea Huiduuuuuuu? Cu bani si regrete se poate cumpara orice? Sper ca justiatia sa=si faca datoria. Mai ales ca bau-bau de la PSD e unde trebuia demult sa fie!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează