GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Inna, secretul unei vieți fără dietă: „Dansez, înot, merg pe jos și cu bicicleta”

Articol de - Publicat duminica, 10 noiembrie 2019 10:45

Inna face sport, aleargă și merge pe bicicletă, niciodată nu a ținut o dietă, dar e mereu atentă la ce mănâncă și la cum arată.

E celebră și are milioane de admiratori în toată lumea! Elena Alexandra Apostoleanu pe numele ei real a devenit cunoscută la nivel mondial ca Inna. 

Născută la Mangalia, Inna a început să se gândească la o carieră în muzică după terminarea facultății. A intrat în studio iar hiturile sale au devenit cunoscute în toată lumea.

Este mereu trendy, dar nu numai la capitolul make up şi vestimentaţie, ci şi din punctul de vedere al stilului de viaţă sănătos: „Dansez, înot, merg pe jos de fiecare dată când am ocazia, merg cu bicicleta. Dansul e o formă foarte bună de a îmbina utilul cu plăcutul. Îmi place să mă relaxez în jacuzzi, nu merg foarte des la spa însă. Am o dietă echilibrată, fac mişcare, consum lichide cât mai multe, odihnă de fiecare dată când am timp liber ca să recuperez nopţile pierdute pe scenă. Contează foarte mult să ai grijă de tine, să ştii să te pui în valoare, să adopţi un stil care să te reprezinte din toate punctele de vedere", spune artista pentru csid.ro.

Deşi are un corp bine tonifiat, artista recunoaşte că nu a ţinut niciodată dietă: „Nu am ţinut niciodată dietă şi nu m-am îngrăşat niciodată mai mult de 4 kilograme. În ultima perioadă nu am mai mâncat carne, evit dulciurile, pâinea. Dar niciodată nu am restricţii. Sunt o persoană energică, activă şi nu am probleme cu kilogramele. Sunt adepta mişcării de când eram mică şi că îmi place echilibrul în tot ce înseamnă alimentaţie şi stil de viaţă. Deci îi sfătuiesc să aibă grijă de ei la rândul lor".

„Dorm cât de mult pot să îmi recapăt energia şi încerc să mă relaxez cât mai mult, plimbându-mă, ascultând muzică" 
Inna, artistă 

După ce-a cunoscut celebritatea, revistele s-au bătut să aibă pictoriale cu Inna. Aceasta e cunoscută la nivel mondial și are 2,7 milioane de urmăritori pe Instragram.

VEZI ȘI:

FOTO Soția unui fotbalist, numită președintele echipei: „Suntem mândri cu o astfel de leoaică. Nu mai avem voie să fim pe locul 2”

GALERIE FOTO Cea mai sexy prezentatoare de la Kanal D, asaltată de fotbaliști: „Erau 3 sau 4 de la aceeași echipă, în același timp”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  15 Noiembrie 2019, 00:44

"Compliment" în stilul femeilor "prietene" : "Vai, ce bine arăţi ! Ai fost bolnavă ?"...Mai bine te abţineai !

263991224379885
James Pond  •  11 Noiembrie 2019, 03:34

Să fii sănătoasă! Te-ai transformat total dintr-o strâmbă neinteresantă, într-o divă! Cine e din Mangalia, știe cum erai... Succes!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează