GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECLARAȚII

Gigi Becali, gata să devină preot: „Mă transpun și mă gândesc cum ar fi. Dacă săvârșesc Sfânta Taină, leșin acolo”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 aprilie 2019 11:56

Gigi Becali, 60 de ani, a mărturisit că și-ar dori să fie preot și că peste 15-20 de ani ar vrea să se călugărească.

„M-a facut Dumnezeu cel mai puternic român. Sunt cel mai puternic! Dar puterea mea vreau să o dau Lui Hristos. Nu vreau să dau puterea mea lui Satana. Am păcătuit, dar am şters păcatul.

Sunt foarte curios în legătură cu cea mai mare taină a lumii, care este taina Sfintei Preoţii. Mă gândesc cum e să îl ai pe Hristos în mâinile tale.

Câteodată mă transpun și mă gândesc cum ar fi. Şi m-am gândit că m-aş face preot ca să săvârşesc numai o singură dată Sfânta Liturghie. După aceea mă las. Cred că dacă săvârşesc o dată Sfânta Taină, cad acolo. Eu cad, leşin acolo. N-aş putea.

După aceea, spre sfârşitul vieţii, se zice că dacă vrei să primeşti tot, trebuie să dai tot. Vorbesc de călugărie, dar pe la 75-80 de ani, când rânduieşte Dumnezeu”, a declarat Gigi Becali la Spynews.

 Citește și:

Gigi Becali, încântat de Mihai Theodor Mincu, ginerele său, zis și „Prințișorul de Dobrești” » Cum a fost cucerit patronul lui FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
sasha8777
sasha8777  •  28 Aprilie 2019, 18:57

Amice esti idiot

vnelu01
vnelu01  •  28 Aprilie 2019, 18:47

Excelentă poza ! Mâinile sunt acolo unde trebuie, puţină vată în nas şi ... tabloul e complet .

herman25
herman25  •  28 Aprilie 2019, 16:47

Nu-i de el preotia, hai acolo un tarcovnic, palamar cel mult.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează