GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MOTO GP

Lucia Rivera, iubita lui Marc Marquez, a ajuns la capătul răbdării: „O să apelez la formalități legale”

Lucia Rivera +11   FOTO
Lucia Rivera

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iunie 2019 20:22

Lucia Rivera, 20 de ani, iubita pilotului de Moto GP Marc Marquez (Honda), 26 de ani, a vorbit despre repercusiunile relației cu acesta.

Fiica toreadorului Cayetano Rivera și a actriței Blanca Romero, Lucia este foarte afectată de comentariile pe care le primește pe rețelele de socializare, fiind hărțuită constant de când a devenit publică relația ei cu Marquez.

"M-am săturat de insulte la adresa prietenelor mele, a familiei mele (bunicii, mamei, inclusiv au fost folosite poze cu fratele meu mai mic de 6 ani) pentru că pur și simplu am o relație care de când a început nu m-a schimbat, eu sunt în continuare aceeași.

Începând de astăzi o să încep să apelez la formalități legale. Accept critici, pentru că până la urmă sunt expusă, dar terminați cu bârfe, invenții și să mai spuneți lucruri despre mine care nu sunt adevărate. Nu cred că rețelele de socializare sunt făcute pentru astfel de lucruri, ci să avem mai aproape lucrurile care ne plac.

Nu înțeleg de ce să se piardă atât de mult timp să se creeze conturi false, pentru a face o legătură între mine și nume ridicole. Cu toate acestea, rămân cu cei care mă susțin și care mă criticați cu sens, este clar că nu sunt perfectă pentru că sunt om, dar un lucru este critica, altul este hărțuirea. Să mi le faceți mie, dar nu oamenilor pe care îi iubesc. Trăiți și lăsați-i și pe alții să trăiască!", a scris Lucia Rivera pe Instagram.

Lucia Rivera +12 FOTO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează