GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  NUNTĂ NICOLAE STANCIU

VIDEO+FOTO Nicolae Stanciu și Andreea Beldean s-au căsătorit! Imagini senzaționale de la nuntă: Anamaria Prodan a întors toate privirile + pleiadă de vedete din showbiz

Nicolae Stanciu, Andreea Beldean, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan // Sursă foto: Alba24.ro
Nicolae Stanciu, Andreea Beldean, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan // Sursă foto: Alba24.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iunie 2019 08:59

Nicolae Stanciu, 26 de ani, unul dintre cei mai valoroși jucători români, s-a căsătorit religios sâmbătă cu Andreea Beldean, bruneta cu care se căsătorise civil încă din 2018.

Dacă pe plan profesional lucrurile nu decurg conform planului, viața personală a lui Nicolae Stanciu merge pe o traiectorie pozitivă. Fotbalistul lui Al-Ahli și-a unit destinele cu aleasa inimii lui, petrecerea având loc în apropiere de Alba Iulia natală.

Cei doi sunt împreună din 2012, iar fotbalistul a cerut-o în căsătorie pe Andreea Beldean în timpul unei vacanțe romantice la Paris.

 

nicusor stanciu

Petrecerea celor doi, găzduită la Hanul dintre Sălcii, în apropiere de Alba Iulia, a atras nume importante din fotbalul românesc. Anamaria Prodan, impresara fotbalistului, a strălucit la eveniment, la care a participat alături de Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al lui Stanciu de la FCSB.

Nunta celor doi a atras și nume importante din showbiz-ul românesc. Popescu și Flick, cele două vedete de la Radio Zu, au fost prezentatorii nunții, iar atmosfera a fost întreținută de Andra și Florin Ristei.

nicolae stanciu flick

Foști colegi de-ai lui Stanciu, cum ar fi Adi Popa sau Mihai Pintilii, au fost la rândul lor invitați la petrecere. 

Vezi și: FOTO Anamaria Prodan, SUPERSEXY în Ferrari » Dres plasă și o poziție provocatoare: „Sunteți pregătiți?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
109203663699318
Marian Draghici  •  24 Iunie 2019, 11:25

Duda este frumoasa insa, nu asta-i problema ci, moralitatea ei. Astfel, frumusetea capata iz vulgar. Cat despre... "banii ei"... daca la atata se reduce valoarea ei... umana... Mai toti manelistii si interlopii sunt plini de bani. Asta inseamna ca au si valoare ? Valoarea nu tine neaparat de.. bani, tine de alt ceva...

rapidist57
rapidist57  •  23 Iunie 2019, 19:38
Postat de robotucigas pe 23 Iunie 2019, 16:57

Mda! *** Sa dea Dumnezeu la fiecare o femeie sa facă bani ca ea. Iar tu *** dacă spui ca este urâtă, cred ca îți trebuie ochelari puternici. Iar cei care o critică, tot proști rămâneți. *** În primul rand este o doamna respectată. ***

Fugi cu respectul tau de aici, o femeie care se dezbraca pentru a fi vazuta goala de orcine nu merita nici un respect, ca de frumoasa.. tu ai vazut-o pe Venus din Milo, aia era frumoasa.

robotucigas
robotucigas  •  23 Iunie 2019, 16:57

Mda! *** Sa dea Dumnezeu la fiecare o femeie sa facă bani ca ea. Iar tu *** dacă spui ca este urâtă, cred ca îți trebuie ochelari puternici. Iar cei care o critică, tot proști rămâneți. *** În primul rand este o doamna respectată. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează