GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACCIDENT MARIO IORGULESCU

Parchetul a comunicat oficial că Mario Iorgulescu consumase cocaină și avea 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul accidentului!

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 17:30

Mario Iorgulescu, 24 de ani, fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, a ieșit pozitiv la testul pentru consumul de cocaină, afirmă Călin Radu Bogdan, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

  • Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident grav în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Șoseaua Chitilei;
  • Acesta a pierdut controlul mașinii sale, un Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism;
  • Șoferul mașinii a murit, iar Iorgulescu a fost operat de urgență la Spitalul Elias.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive. 

Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice şi de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a declarat Bogdan, potrivit Mediafax. 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, a precizat azi că starea lui Mario Iorgulescu este în continuare gravă. „Este în Terapie Intenstivă. Au apărut nişte zvonuri că nu ar fi şi că de fapt el ar fi în stare bună. Nu. Este în stare gravă, riscul vital nu a trecut”, a declarat acesta pentru sursa citată.

Pe numele lui Iorgulescu jr. este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală. (Detalii AICI)

Vezi și:

Cornel Dinu, despre accidentul provocat de Mario, fiul lui Gino Iorgulescu: „Unui băiat cu probleme nu îi cumperi mașină de 300.000 de euro”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
1745flo
1745flo  •  12 Septembrie 2019, 21:31

O rusine de oameni, copii, dar mai ales parinti!

10212456172575743
Val Wolfe  •  12 Septembrie 2019, 20:54
Postat de depeche pe 12 Septembrie 2019, 20:43

“Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea...” nu a spus Mario, cred ca se lasa loc pentru a il da vinovat pe cel care a murir :)

Ai cazut de pe luna? Matale trebuia sa citesti doar titlu si aflai raspunsul >Parchetul a comunicat oficial că Mario Iorgulescu consumase cocaină și avea 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul accidentului!<

depeche
depeche  •  12 Septembrie 2019, 20:43

“Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea...” nu a spus Mario, cred ca se lasa loc pentru a il da vinovat pe cel care a murir :)

Vezi toate comentariile (45)
Comentează