GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACCIDENT

Răzvan Ciobanu ar fi fost drogat în momentul accidentului! Primele rezultate ale necropsiei

Răzvan Ciobanu // FOTO: Libertatea
Răzvan Ciobanu // FOTO: Libertatea

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2019 15:11

Răzvan Ciobanu, 43 de ani, a murit luni dimineață într-un accident rutier, produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari.

Azi, primele rezultate ale necropsiei arată că Răzvan Ciobanu ar fi fost drogat în momentul accidentului, potrivit Libertatea.

Surse judiciare au declarat pentru Libertatea că Răzvan Ciobanu a consumat substanțe interzise. În următoarele trei săptămâni, medicii și anchetatorii vor avea și rezultatele analizelor toxicologice.

Răzvan Ciobanu, aflat la volanul unui Range Rover, a pierdut controlul mașinii, din cauza vitezei și a ieșit de pe carosabil. Mașina s-a lovit de un copac, iar trupul lui Răzvan Ciobanu a fost proiectat afară din autoturism din cauza vitezei și din cauza faptului că nu purta centura de siguranță.

Citește AICI mai multe detalii despre necropsia lui Răzvan Ciobanu

Implicat în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”

Răzvan Ciobanu a fost implicat, alături de Raluca Bădulescu, într-un dosar cu droguri. Cei doi au dat declarații în calitate de martori în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”. Pe 12 iulie 2018, Ciobanu a fost audiat la DIICOT Ploiești.

„Sunt suspectat că aș fi deținut și consumat droguri de mare risc. Mi se pare nedrept. Eu pot demonstra că nu consum”, spunea atunci Răzvan Ciobanu.

Citește și: 

Răzvan Ciobanu, creatorul de modă, a murit într-un accident rutier! Titi Aur: „Dacă ar fi avut centură de siguranță, sunt aproape sigur că era în viață”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
bazinga
bazinga  •  30 Aprilie 2019, 20:18

JOS CENZURA!RUSINE,BECALIOTILOR!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  30 Aprilie 2019, 19:32

Îmi aduce aminte de alt dosar..."Cocaină pt VIP-uri". Un dosar în care a fost inculpat fiul "marelui" român, dom'Țiriac. Moșneagul ăla psd-ist și agramat care ne ține lecții de economie și patriotism...Bleah!

samertx
samertx  •  30 Aprilie 2019, 19:29
Postat de thiem pe 30 Aprilie 2019, 19:09

Cum sa comentezi la fiecare articol cu mai multe comentarii? :))

Oare cum?:))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close