GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DEMISIE

ULTIMA ORĂ » Ministrul Marius Dunca a demisionat după dezvăluirile din Gazeta Sporturilor! EXCLUSIV Cine îi ia locul!

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 09:19

După dezvăluirile apărute în investigațiile din Gazeta Sporturilor, ministrul Tineretului și Sportului Marius Dunca a demisionat din funcție.

13:20

EXCLUSIV GSP: Conform surselor GSP Ioana Bran a fost votată în Comitetul Executiv al PSD și este noul ministru al Tineretului și Sportului. Fratele Ioanei, Daniel Bran, a fost acuzat în urmă cu 4 ani într-un dosar cu revendicări de terenuri. 

Știrea inițială:

Astazi de la ora 11.00, are loc şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, în care va fi decisă componenţa noului guvern.

Marius Dunca a declarat în această dimineață că și-a dat demisia din funcția de ministru: "De două, trei luni am spus că o să fac un pas în lateral. Am discutat cu președintele Dragnea și dânsul mi-a zis: mai rămâi, de două, trei luni. I-am spus nu, pentru că sunt și președinte de organizație, trebuie să am grijă de organizația de partid”, a susținut Dunca.

Întrebat de GSP dacă demisia are legături cu problemele de integritate, Dunca a reacționat: "Nu are legătură cu integritatea, am multă treabă de făcut la partid".

 Marius Dunca a fost numit în această funcție la începutul anului 2017.

Dunca s-a născut la 19 iulie 1980, la Braşov, şi a absolvit Universitatea Transilvania în 2004, fiind de profesie inginer mecanic.

Gazeta de azi: Ministrul Sportului are în 2012-2017 venituri medii de 12.000 de euro pe an, dar conduce o limuzină nedeclarată, comparabilă ca preț cu cea primită de Halep când a devenit Nr. 1 mondial!

Citește și:

MTS nu plătește de aproape 4 luni medaliile de aur ale canotoarelor! După spitale și primării, lipsa de bani se întrevede și în sport

Ministrul sportului, Marius Dunca: ”Dansul sportiv are 6.500 de legitimați, la canotaj câți sunt?!”

Campioana mondială Gianina Beleagă, mesaj către ministrul Marius Dunca: ”Vedem tot!”

ANAF a prins Federația de judo cu un prejudiciu de 550.000 de euro, iar ministrul Dunca vrea să dea către judo, ”spre folosire gratuită pe 49 de ani”, un hotel din zona verde a Clujului!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
itrobert
itrobert  •  26 Ianuarie 2018, 14:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  26 Ianuarie 2018, 13:07

Aiurea! Știa că va fi pus altul în locul lui și.... a vrut să fie piua-ntâi. Că pregătise tunul respectiv? Doar e PSD-ist.

ataraxia
ataraxia  •  26 Ianuarie 2018, 11:30

dunca=puscarie.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează