GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Elisabeta Lipă, canotoarea secolului XXI, a fost la GSP LIVE » Emisiunea integrală e AICI

Elisabeta Lipă
Elisabeta Lipă

Articol de GSP - Publicat joi, 16 mai 2019 08:00

Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj, a fost azi la GSP LIVE.

Elisabeta Lipă, 54 de ani, a vorbit  cu jurnalistul Costin Ștucan despre canotajul românesc, singurul sport care în 2018 a obținut titluri la sporturilor olimpice.

Lipă, desemnată canotoarea secolului XXI, a condus și clubul CS Dinamo și a vorbit și despre situația de acolo și conflictul privind stadionul din Ștefan cel Mare.

Vezi AICI emisiunea integrală 

 

Emisiunea  GSP LIVE începe la ora 09:01 și poate fi urmărită pe video.gsp.ro și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor. Cele mai interesante comentarii și întrebări vor fi citite în direct.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează