GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Telekom România reacționează, după ce GSP a anunțat că angajații Telekom Sport au fost concediați prin e-mail: „Am inițiat consultarea cu organizațiile sindicale”

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 17:41

Reprezentanții Telekom România au reacționat după ce GSP.ro a anunțat astăzi că mai mulți angajați ai Telekom Sport au primit mail-uri în care au fost înștiințați că vor fi dați afară.

“Vă asigurăm că toți clienții Telekom TV vor continua să își poată urmări vedetele și competițiile favorite.

În ceea ce privește segmentul TV, precum și celelalte arii de business, conform procedurilor legale, am inițiat consultarea cu organizațiile sindicale privind procesul de transformare. Ca de fiecare dată, vă vom informa imediat ce avem o decizie”, susțin reprezentanții Telekom România.

Printre numele importante care vor fi concediate de la Telekom Sport se numără Tudor Samuilă, Emil Grădinescu, Vlad Enăchescu și Cosmin Băleanu.

Aceștia au început deja să-și caute viitoare angajamente. Enăchescu va merge la secția de handbal a CSM București, mutare anunțată în exclusivitate de jurnaliștii Gazetei Sporturilor

Gazeta Sporturilor a scris încă din luna mai despre posibilitatea ca Telekom să dispară în totalitate din România. Concret, RCS și Orange ar urma să împartă abonații și drepturile TV ale societății germane.

CARE E SCHEMA ÎN DETALIU?

Telekom se retrage cu totul din România și "averea" reprezentată de abonați și de drepturile TV va fi împărțită între RCS-RDS și Orange. Francezii preiau partea de telefonie mobilă, RDS se alege cu bucata din Telekom care ține de televiziune. Televiziunea unică rămasă va fi construită pe "scheletul" DigiSport, combinat cu câțiva oameni de la Telekom Sport. Nu vor face parte din plan toți angajații de acum ai celor două posturi.

Citește și:

BOMBĂ! Angajații TelekomSport au fost anunțati prin mail că sunt CONCEDIAȚI: nume grele din televiziune rămân fără loc de muncă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1308183692641866
Diana Dim  •  20 Iulie 2019, 10:48

Concediati-l pe Gradinescu -cel mai bun dintre toti comentatorii vostri - si pastrati-l pe Ovidiu Ionescu, care nici nu stie sa vorbeasca romaneste. Dupa cum canta vorbele zici ca a facut scoala in Portugalia sau Brazilia. Succes!

tinn
tinn  •  19 Iulie 2019, 19:05

Adică cam fake news

Vezi toate comentariile (2)
Comentează