GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TELEVIZARE

TELEVIZARE CUPELE EUROPENE // Cine transmite la TV meciurile echipelor românești din Liga Campionilor și Europa League

CFR Cluj
CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2019 18:51

CFR Cluj, FCSB, Viitorul și CSU Craiova vor juca în această săptămână în preliminariile cupelor europene.

CFR Cluj va juca miercuri în turul II al preliminariilor UEFA Champions cu Maccabi Tel Aviv. Joi vor juca FCSB, U Craiova și Viitorul în turul II din preliminariile Europa League.

Până la această oră, meciurile celor de la CFR Cluj și FCSB vor fi cu siguranță la TV, în timp ce U Craiova și Viitorul poartă discuții pentru televizare.

Cine transmite meciurile echipelor românești în cupele europene

Meci Televizare
21:00 CFR Cluj - Maccabi Tel Aviv (miercuri, 24 iulie) TV Digi Sport și Look Plus 
19:55: Honved Budapesta - U Craiova (joi, 25 iulie)
20:00: Alashkert - FCSB (joi, 25 iulie) ProTV 
21:30: Gent - Viitorul (joi, 25 iulie)

Toate partidele vor fi liveTEXT pe GSP.RO.

CRAIOVA ȘI VIITORUL MAI AȘTEAPTĂ

Pentru moment, nu se știe cine va transmite meciurile Honved - Craiova și Gent - Viitorul. Conform surselor GSP.RO, Digi și Look negociază pentru meciul oltenilor. Problemele apar la confruntarea dintre Gent și Viitorul. Belgienii nu sunt interesați de meciurile din preliminarii, iar televiziunile din România nu se înghesuie să cumpere drepturile.

CITEȘTE ȘI:

Scandal pentru drepturile TV ale Ligii 1! TVR, acuze dure: „Drepturile au fost achiziționate de un cartel format din televiziunile comerciale” 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alexysjazz
alexysjazz  •  23 Iulie 2019, 22:43

19:55: Honved Budapesta - U Craiova (joi, 25 ilie) 20:00: Alashkert - FCSB (joi, 25 ilie) 21:30: Gent - Viitorul (joi, 25 ilie) Ilie e titulsr in toate, sau cum?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează