GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cannondale Trail 7 29’ - o bicicletă accesibilă și bună la toate!

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2019 15:00

Ce poate fi mai placut si relaxant sau plin de adrenalina, decat o experienta cu bicicleta prin padure, in special pe potecile de munte, inspirand numai aer proaspat? Pentru foarte multi dintre voi, cel mai probabil nu va fi deloc greu de raspuns.

Insa, exista foarte multi oameni care isi doresc o bicicleta nu foarte scumpa si decenta, dar pana in acest moment nu au gasit ceea ce cautau, astfel incat sa se potriveasca nevoilor.

Ei bine, este foarte probabil ca in momentul in care citesti aceste randuri, sa iti gasesti bicicleta mult visata, o bicicleta echipata mai mult decat decent si la un pret mai mult decat avantajos.

Aceasta bicicleta poate fi vazuta online accesand Racingbikeshop.ro sau in cel mai mare showroom biciclete Arad, unde de asemenea poate fi si testata.

Este vorba despre o bicicleta MTB, mai exact Cannondale Trail 7 29’, ce este disponibila in 2 culori si 3 marimi: M, L si XL. In ceea ce priveste varianta XL, in momentul de fata o puteti achizitiona cu o reducere de 28%, cu doar 2199 lei.

racingbikeshop1

Prin intermediul Racingbikeshop.ro veti putea achizitiona aceasta bicicleta la cel mai bun pret din Romania, avand transport gratuit la biciclete mountain bike. De asemenea, veti bendeficia si de cele mei bune servicii, bicicleta fiind livrata in cel mult 24 de ore si montata in proportie de 95%, dar si gata reglata. Dupa scoaterea sa din cutie, si doar cateva minute de lucrat ea, bicicleta va fi gata de drum.

Cateva dintre principalele caracteristici ale acestie biciclete ce o face sa fie atat de speciala, in special la acest pret, constau in echipamentele utilizate in echiparea efectiva, precum:
• Furca - SR Suntour XCM 100mm Coil, 51 mm offset
• Pinioane - Sunrace 11-36, 9-speed
• Schimbator pinioane - Shimano Altus
• Schimbator foi - MicroShift Direct Mount
• Manete schimbator - Shimano Easy Fire EF505, 2x9
• Lant - KMC HG53, 9-speed
• Frane hidraulice - Shimano MT200 hydro disc, 160/160mm RT26 rotors
• Manete frana - Shimano MT200 hydro disc

Acestea sunt doar o parte dintre echipamentele ce vin in dotarea Cannondale Trail 7 29’, numarul acestora fiind mult mai mare. Insa ce este concret, este legat de calitatea lor care este una superioara.

Un aspect foarte important, este legat de greutatea bicicletei, care datorita fapului ca are cadrul construit din aluminiu, greutatea ii este redusa substantial, ceea ce o face perfecta pentru off-road cat si pentru strecuratul printre masini, cat si pentru cei care locuiesc la bloc si doresc sa depuna efortul de a urca un numar de etaje pentru a putea fi pastrata in deplina siguranta.

In acest magazin din Arad, veti putea gasi pe langa o multime de alte modele Cannondale, cat si biciclete de la diversi alti producatori precum: Corratec, Merida, Cross si asa mai departe.

Toate aceastea sunt de cea mai buna calitate, fiind comercializate la preturi extrem de accesibile, atat in cazul bicicletelor pentru incepatori, cat si pentru cei care isi doresc adrenalina maxima, dar si pentru cei care isi doresc o bicicleta pe care sa o poata utiliza zi de zi indiferent de conditii, dar care nu sunt exagerat de scumpe.

Cannondale Trail 7 29’ este fara doar si poate cea mai potrivita alegere, raportand calitatea superiara, la pretul foarte accesibil.

racingbikeshop2

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează