GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

CFR Cluj, încă un pas spre grupele Ligii? Cotă 70 pentru o victorie cu Maccabi Tel-Aviv!

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2019 11:37

CFR Cluj și Maccabi Tel-Aviv se vor întâlni miercuri, de la ora 21:00, în prima manșă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.  

Campioana României pare să își fi reintrat în ritm, după un start ratat de sezon. Ardelenii vin după primele două victorii ale stagiunii, 3-1 cu Astana și 4-1 cu Clinceni. Urmează o confruntare vitală pe teren propriu cu Maccabi Tel-Aviv pe care CFR Cluj e obligată s-o câștige pentru a avea prima șansă la calificarea în turul 3.  

Dacă echipa lui Dan Petrescu are deja cinci meciuri în picioare în acest sezon, campioana Israelului a apucat să joace unul singur. Maccabi a câștigat Supercupa, 1-0 cu Bnei Yehuda, într-o partidă pe care a controlat-o, însă a reușit cu greu să spargă defensiva adversă. Adversara CFR-ului a căzut fizic pe final de meci și e de așteptat să aibă probleme și la Cluj. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 70 pentru victoria CFR-ului! (detalii AICI!)   
 

  • CFR are o singură înfrângere în ultimele 17 meciuri acasă, 1-3 cu Astra, în Cupa României;
  • În sezonul trecut din EL, Maccabi a obținut doar trei egaluri și o înfrângere în deplasare;
  • În ultimele 22 de deplasări oficiale, Maccabi a pierdut un singur meci, 0-1 cu Bnei Yehuda;
  • 10 goluri a marcat CFR în ultimele patru meciuri oficiale.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria CFR-ului a fost mărită la 70, în loc de 2.00. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 350 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
anti.cioban
anti.cioban  •  24 Iulie 2019, 17:51

"Dacă pariul tău este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat o dată. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată." AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA CE TEPARI, NU SE POATE ASA CEVA :))))

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  24 Iulie 2019, 16:36

De la o vreme o tineti langa cu cotele. Ultima oara ati dat 80 la suta pentru fcsb la Sepsi si ati vazut ce a iesit. Lasati-o mai moale ca macane. Orice meci pleaca de la 0-0 si pana la final oricare are sansa de a castiga sau face egal. Altminteri riscati sa patiti precum casele de sondare a opiniei publice care dau rezultatele in functie de cine le-a comandat.

submarina
submarina  •  24 Iulie 2019, 15:33

Maccabi in ultimii ani a jucat in grupele UCL? De tot vad ca majoritatea utilizatorilor de aici si nu numai nu prea ii dau sanse CFRului?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează