GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Fosta adversară a Simonei Halep, însărcinată cu un fotbalist: „Am visat la asta!”

Yanina Wickmayer și Simona Halep // Sursă foto: Getty
Yanina Wickmayer și Simona Halep // Sursă foto: Getty

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 21:05 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 21:39

Yanina Wickmayer (31 de ani), fosta ocupantă a locului 12 în clasamentul WTA, va avea un copil cu Jerome van der Zijl (32), jucător de fotbal retras din activitate în 2012.

„Jerome și cu mine suntem foarte încântați să vă spunem că așteptăm primul copil. Să-mi pierd mama la 9 ani a fost si este în continuare cea mai mare provocare din viața mea, dar m-a făcut să visez să fiu mamă într-o bună zi. 

Cariera mea a fost întotdeauna prioritară, dar a devenit din ce în ce mai greu să pun acest vis deoparte. Soțul meu și cu mine suntem foarte fericiți să primim acest copil în familia noastră, în aprilie. Și nu vă faceți griji! Îmi place încă să joc tenis, deci nu este un rămas bun. Ne vedem în curând!”, a scris Yanina - locul 163 WTA în prezent - pe contul de Instagram.

Meciurile directe dintre Yanina Wickmayer și Simona Halep

  • Wickmayer - Halep 2-6, 2-6 (Beijing, 2016) 
  • Wickmayer - Halep 4-6, 2-6 (Australian Open, 2015) 
  • Wickmayer - Halep 6-4, 6-0 (Hobart, 2012) 
  • Wickmayer - Halep 6-0, 6-2 (Auckland, 2011)

Vezi mai multe știri de actualitate:

HOT! Motivația fotbalistului care a dat 3 goluri cu Liverpool » E una dintre cele mai sexy iubite din Premier League!

A devenit celebră după ce imagini cu ea goală au apărut pe contul unui antrenor important: „Habar n-am, eu nici nu știu să fac poveștile astea pe Instagram”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
calicon
calicon  •  26 Octombrie 2020, 23:26

Simona,tu ce mai astepti?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează