GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DENIS A OPRIT LUPTA

Au jucat și pentru Denis! Băiatul lui Cosmin Pașcovici a decedat joi, după 14 ani de luptă cu cancerul și 17 operații pe creier 

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 19:53

În această seară, pagina de Facebook a echipei naționale a anunțat că băiatul fostului internațional Cosmin Pașcovici, Denis, s-a stins din viață la 14 ani, împliniți pe 20 septembrie.

Denis a fost un adevărat luptător, iar Gazeta a urmărit cazul lui încă din 2006:  fusese operat de 17 ori pe creier, din care nu mai avea decât 20 la sută, în urma unui cancer. Prima intervenție chirurgicală a suferit-o la 2 ani. De curând, Denis își făcuse buletin, dar starea lui de sănătate era tot mai șubredă. 

În week-end, a suferit un atac cerebral și corpul lui n-a mai rezistat. 

Cosmin Pașcovici a presimțit cumplitul final și le-a transmis în Lituania un mesaj-video "tricolorilor" cu ultima dorință a fiului:

 

 
Mesaj pentru tricolori

În această seară s-a stins din viață Denis, băiatul fostului internațional Cosmin Pașcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorință a fiului aflat în suferință după un atac cerebral. Acesta este mesajul pe care jucătorii echipei naționale l-au primit acum, la ședința dinaintea partidei Lituania-România. Federația Română de Fotbal și Echipa națională de fotbal a României transmit condoleanțe și sunt alături de familia îndurerată. Odihnește-te în pace, Denis!

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Joi, 11 Octombrie 2018

 

"În această seară s-a stins din viață Denis, băiatul fostului internațional Cosmin Pașcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorință a fiului aflat în suferință după un atac cerebral. Acesta este mesajul pe care jucătorii echipei naționale l-au primit acum, la ședința dinaintea partidei Lituania-România. Federația Română de Fotbal și Echipa națională de fotbal a României transmit condoleanțe și sunt alături de familia îndurerată. Odihnește-te în pace, Denis!", este mesajul care a însoțit postarea de pe pagina echipei naționale. 

Mama lui Denis a postat în urmă cu o oră pe facebook: 

clipboard02

Farul Constanța, clubul la care Cosmin Pașcovici a jucat cel mai mult în carieră, a transmis condoleanțe familiei:

farul

Gazeta Sporturilor a urmărit de la început povestea de film a lui Denis Pașcovici:

Odihnește-te în pace, Denis!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
shark_34
shark_34  •  12 Octombrie 2018, 09:24

Doamne fereste!Bietul copil!Bietii parinti!Dumnezeu sa-l aiba in grija!

bazileon
bazileon  •  12 Octombrie 2018, 06:30

*** *** de niste parinti iluzionati si de medici *** Bine ca a scapat, sarmanul. Condoleante familiei Pascovici.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

124864391762775
Doru Ungureanu  •  12 Octombrie 2018, 05:53

Să-i fie țărâna ușoară...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează