GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ACCIDENT JOSEF ŠURAL

Internaționalul ceh Josef Šural a murit într-un accident, în Turcia » Șoferul microbuzului în care se afla a adormit la volan!

Josef Šural +2   FOTO
Josef Šural

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2019 10:40

Josef Šural, 28 de ani, s-a stins duminică noapte pe masa de operație. El și alți șase colegi au închiriat un microbuz pentru a se întoarce după meciul de la Kayseri, însă șoferul a adormit pe drum!

De trei luni se transferase Josef Šural la Alanyaspor. Atacantul în vârstă de 28 de ani, internațional ceh, a renunțat la Sparta Praga pentru a avea un salariu mai bun. 500.000 de euro. Dar nu a apucat să joace prea mult.

Un fost jucător al lui Lucescu era în microbuz

Duminică nici nu a fost folosit. A rămas pe bancă tot meciul la 1-1 în deplasare cu Kayserispor, echipa lui Săpunaru și Lung (ambii integraliști). La sfârșit, nu se știe de ce, șapte stranieri au decis să se întoarcă la Alanya cu un microbuz închiriat. Šural, alături de angolezul Djalma (ex-PAOK), englezul Caulker (ex-Tottenham), senegalezul Papiss Cissé (ex-Newcastle), brazilienii Baiano și Welinton și ghanezul Isaac Sackey. Un drum lung. 570 de kilometri.

Microbuzul în care se afla și Josef Šural +3 FOTO

Avea doi copii

Târziu în noapte, se apropiau de Alanya. Mai aveau doar cinci kilometri. La un moment dat, microbuzul a ieșit de pe șosea, intrând în parapet. Potrivit directorului general al clubului turc, Hasan Çavuşoğlu, ambii șoferi, unul aflat la volan, altul în autovehicul, adormiseră.

Rănit grav, Šural a fost transportat de urgență la spital. Chirurgii nu l-au mai putut salva. Cehul a murit pe masa de operație. Ceilalți jucători au suferit răni minore.

Cei doi șoferi au fost deja arestați și riscă ani de închisoare. Dar doi copii mici au rămas fără tată.

Josef Šural
+3 FOTO
Josef Šural

Bogdan Vătăjelu, care a fost coleg cu Šural la Sparta, a postat un mesaj pe Instagram:

 
 
 
View this post on Instagram

Nu-mi gasesc cuvintele.In loc sa ma bucur alaturi de familie,primesc o veste cumplita. Ramas bun,prietene!

A post shared by Bogdan Vatajelu (@vatajelubogdan) on

20de selecții avea Josef Šural la naționala Cehiei (2013-2019)

1gol marcase Šural pentru selecționata sa, la 3-2 cu Olanda, în preliminariile CE 2016

Citește și:

Răzvan Ciobanu, creatorul de modă, a murit într-un accident rutier! Titi Aur: „Dacă ar fi avut centură de siguranță, sunt aproape sigur că era în viață”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
romulus65
romulus65  •  29 Aprilie 2019, 12:45
Postat de martinpen pe 29 Aprilie 2019, 11:03

"... însă cei doi șoferi au adormit pe drum!..." Auzi Theodor, de-aia iti spune tie Jumatate? Ca dublezi? Cum naiba ma au adormit doi soferi?

Probabil ca microbuzul avea 2 soferi, unul fiind de rezerva. Problema este ca soferul de la volan a adormit, el este vinovatul.

martinpen
martinpen  •  29 Aprilie 2019, 11:03

"... însă cei doi șoferi au adormit pe drum!..." Auzi Theodor, de-aia iti spune tie Jumatate? Ca dublezi? Cum naiba ma au adormit doi soferi?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează