INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »   ANGLIA - CAMERUN 3-0

ANGLIA - CAMERUN 3-0 / VIDEO Scandal imens la Mondialul feminin » Au vrut să iasă de pe teren: „Mi-a fost rușine. După goluri luau mingea și plecau plângând acasă”

Articol de - Publicat luni, 24 iunie 2019 12:39

Anglia s-a calificat în sferturile de finală ale Mondialului feminin după victoria, scor 3-0, contra Camerunului. Africancele au întrerupt meciul de două ori, protestând împotriva deciziilor VAR, mereu favorabile englezoaicelor.

  • Anglia va juca în sferturile de finală ale Campionatului Mondial împotriva Norvegiei.

La Valenciennes, fotbalul se oprește când apar nemulțumiri legate de VAR. Asta au făcut jucătoarele cameruneze în „optimile” Mondialului feminin.


În al patrulea minut de prelungiri al primei reprize, Anglia a înscris pentru 2-0, dar asistenta de pe acea parte a semnalizat inițial ofsaid la White, care marcase.

Numai că Video Assistant Referee a decis că poziția nu era afară din joc și a validat reușita. Moment în care camerunezele nu au mai vrut să continue partida, amenințând-o pe chinezoaica Liang Qin, arbitrul jocului, că vor părăsi terenul.

„Mi-a fost rușine de tot ce s-a petrecut”

Ceea ce, până la urmă, nu s-a întâmplat. Nici atunci, nici imediat după pauză, când golul Ajarei Nchout, de 2-1, a fost anulat de VAR. Nchout a izbucnit în lacrimi, fotbalistele africane strângându-se la marginea terenului. Voiau să abandoneze. Selecționerul Alain Djeumfa le-a convins să joace în continuare.

Phil Neville, antrenorul Albionului, afirmă că „nu am mai văzut așa ceva niciodată. Mi-a fost rușine de tot ce s-a petrecut. Parcă erau niște copii care, după ce primesc un gol, iau mingea și pleacă plângând acasă”.
Neville și echipa lui s-au calificat în "sferturi". 3-0, la final. 

„Arbitrul s-a păcălit de prea multe ori. ÎI mulțumesc Domnului că mi-a dat liniște în acele momente, pentru că mă cunosc. Uneori, ajung la o asemenea stare încât...”Alain Djeumfa, selecționer Camerun

VEZI ȘI:

COPA AMERICA // FOTO Columbia și Argentina merg în „sferturile” competiției » Messi și compania s-au chinuit cu Qatar

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
706409849468094
Radu Vernescu  •  24 Iunie 2019, 14:50
Postat de caragialelutac pe 24 Iunie 2019, 13:27

Ce spuneti despre *** cu numarul 5 pe bratul englezoaicei? Intolerabilul punct in care s-a ajuns!

Despre ce este vorba?

986379311381755
Lengyel Adrian  •  24 Iunie 2019, 14:10
Postat de caragialelutac pe 24 Iunie 2019, 13:27

Ce spuneti despre *** cu numarul 5 pe bratul englezoaicei? Intolerabilul punct in care s-a ajuns!

Ce sa spunem, la asta s-a ajuns cu porcaria asta de "politically correct" si se pare ca in curand datorita lui Merkel si gastii ei canalul de televiziune Euronews va fi preluat de Animal Planet!!!

mickey13
mickey13  •  24 Iunie 2019, 13:40

Nu-mi plac englezii, mai ales dupa ce s-a intamplat dupa ce au luat bataie de la Romania saptamana trecuta, dar aici vorbim de 2 faze judecate corect... Daca n-ar fi fost VAR-ul, scorul era, la un moment dat 1-1... Nu am vazut meciul, ci doar fazele respective (in filmuletul de pe youtube), deci nu ma pronunt daca au jucat ceva sau nu in timpul meciului... Dar, faza primului gol, portarita a facut o greseala imensa, de amatori. La golul 2, au iesit asa de prost la off-side, la golul 3 nici urma de marcaj! 3 greseli imense, si toate ale lor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează