INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA - PARAGUAY 1-1

ARGENTINA - PARAGUAY 1-1 // Imagine INCREDIBILĂ cu Leo Messi în prim-plan: ipostaza în care a fost surprins în minutul 94

Leo Messi în meciul cu Paraguay // FOTO: Guliver/Getty Images
Leo Messi în meciul cu Paraguay // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iunie 2019 14:38

Leo Messi, 31 de ani, a înscris singurul gol al Argentinei din remiza amară cu Paraguay de la Copa America, 1-1. „Pumele” s-au încurcat din nou, iar starul Barcelonei rămâne departe de marea dorință neîmplinită a carierei: cea de a câștiga un trofeu alături de echipa națională. 

Cum fiecare vară are propria-i poveste, la fel se poate afirma și în ceea ce privește evoluția lui Leo Messi din naționala Argentinei. Indiferent de forma etalată la Barcelona, fotbalistul se izbește, turneu final după turneu final, de același zid impenetrabil.

„Pumele” au eșuat lamentabil la Mondialul din Rusia de acum un an, iar acum scenariul pare că se va repeta la o nouă ediție a Copa America: Argentina are doar un punct după două meciuri și are nevoie de împrejurări favorabile pentru a ieși din grupă.

Iar singurătatea și anxietatea lui Leo Messi ies și mai mult în relief într-un nou episod de neputință al naționalei argentiniene. Imaginea surprinsă în prelungirile partidei e cât se poate de relevantă. 

Leo Messi, încercuit

În al patrulea minut al prelungirilor, la scorul de 1-1, Messi a recuperat o minge în propriul careu și a plecat singur într-o cursă contracronometru spre careul advers. Înconjurat de șapte adversari, Messi pare complet neputincios și părăsit de colegii săi, prinși cu o viteză în minus de faza anterioară. 

Mai sunt de jucat:
23 iunie: Qatar - Argentina
23 iunie: Columbia - Paraguay

Vezi și: Aflată în suferință, naționala Argentinei se confruntă cu un nou conflict! Scaloni, contrazis de Lautaro Martinez!

Argentina lui Messi, mai slabă decât Qatarul! A fost salvată doar de VAR: „Ar fi o nebunie să nu ne calificăm”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
fcu1948
fcu1948  •  21 Iunie 2019, 13:17
Postat de martinpen pe 21 Iunie 2019, 08:50

Nu exista o asemenea demonstratie... Ronaldo sau Ibra sau Ronaldinho au plecat intamplator, nu ca sa demonstreze ceva...

Adică au închis ochii, au pus degetul pe harta și s-au dus la întâmplare in țara unde nimerisera cu mâna? Deci nu exista dorința de a-ti testa limitele, de a demonstra ca poți in alte condiții, de a încerca provocări și experiențe noi?

martinpen
martinpen  •  21 Iunie 2019, 08:50
Postat de fcu1948 pe 21 Iunie 2019, 08:33

Tocmai, când ai câștigat totul cu o echipa, poate este timpul sa încerci și altceva. Se numește provocare. Sa demonstrezi ca ești bun in orice context și in orice situație. Cum au făcut Cr. Ronaldo, Ibrahimovic și Ronaldo dințosul.

Nu exista o asemenea demonstratie... Ronaldo sau Ibra sau Ronaldinho au plecat intamplator, nu ca sa demonstreze ceva...

fcu1948
fcu1948  •  21 Iunie 2019, 08:33
Postat de martinpen pe 21 Iunie 2019, 07:42

Ce sa mai incerce Messi, omule? A castigat tot ce se poate cu Barcelona, pana sa vina Messi, Barcelona doar se baga in seama... De ce sa plece la alta echipa, doar asa sa iti satisfaca tie curiozitatea? La Nationala Argentinei are meciuri slabe pentru ca toti asteapta de la el... In plus restul jucatorilor sunt mediocri in compratie cu Messi. Mai mult de jumatate din lot nu joaca in primele 5 echipe ale Europei... Alta jumatate nici nu joaca in Europa... Cum sa fie buna Argentina?

Tocmai, când ai câștigat totul cu o echipa, poate este timpul sa încerci și altceva. Se numește provocare. Sa demonstrezi ca ești bun in orice context și in orice situație. Cum au făcut Cr. Ronaldo, Ibrahimovic și Ronaldo dințosul.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează