INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Barcelona și PSG pregătesc schimbul verii în fotbalul mondial: Neymar revine pe Camp Nou!

Neymar ar putea să revină în această vară la Barcelona
Neymar ar putea să revină în această vară la Barcelona

Articol de - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 09:40

Barcelona l-ar primi înapoi pe Neymar (28) și ar urma să i-l cedeze celor de la PSG pe Antoine Griezmann (29), plus 40 de milioane de euro..

De asemenea, Barcelona îl va lua și pe Lautaro Martínez, de la Inter, iar PSG vrea să-i extindă contractul lui Mbappé pentru a forma un super duet ofensiv 100% francez

Neymar contra Griezmann plus 40 de milioane

Chiar dacă pandemia de coronavirus continuă să amenințe lumea, sportul și fotbalul, negocierile pentru viitoarele transferuri nu s-au oprit. Un schimb de mare impact se pregătește în această vară.

Clubul blaugrana ar reface în vară faimosul trident MSN (Messi - Suarez - Neymar), completat și cu Lautaro Martinez, de la Inter, anunță cotidianul catalan Sport.

În același timp, PSG (care îl va pierde aproape sigur și pe Cavani, posibil la Flamengo sau Boca Juniors) ar forma un duet de vis sută la sută francez: Mbappe - Griezmann. Excelent și pentru naționala Hexagonului înaintea Mondialului din Qatar (2022). Următorul obiectiv al parizienilor ar fi prelungirea contractului lui Mbappe (actualul acord expiră în 2022), pentru a-l feri de tentația Real Madrid.

„Lautaro, un 9 ideal pentru Messi"

Fabio Radaelli, antrenorul care l-a descoperit pe Lautaro Martinez, e convins că argentinianul se va descurca perfect la Barcelona. „Poate fi un 9 ideal pentru Messi, e foarte apropiat de Suárez ca oportunism", a declarat acesta pentru Mundo Deportivo, revelând: „Mi-au fost suficiente zece minute să-l văd jucând pe Lautaro. Știam că va ajunge un star. E o combinație de Esnaider și Milito".

VIDEO Barcelona și-a găsit noul antrenor: Xavi! A anunțat și transferurile pe care le va face

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

UEFA reacționează dur și amenință: „Asta se întâmplă dacă abandonați campionatul!”

România vrea să organizeze un Campionat European! Planul anunțat de ministrul Sportului

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează