INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

FOTO Cristiano Ronaldo i-a uimit pe angajații resortului de lux din Grecia! Ce bacșiș a lăsat la plecare + Cum arată vila

Cristiano Ronaldo +6   FOTO
Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iunie 2019 13:25

Cristiano Ronaldo, 34 de ani, se pregătește de al doilea sezon la Juventus.

După un an în care a cucerit campionatul în Serie A, Cristiano Ronaldo și iubita sa, Georgina Rodríguez, s-au relaxat în Grecia, în Costa Navarino. Lusitanul s-a cazat într-un resort de lux, având piscină, sală de forță, cameră de masaj, teren de golf și plajă privată.

Potrivit Corriere dello Sport, Cristiano s-a simțit foarte bine la acel complex, iar la final i-a uimit pe angajați. Italienii scriu că, la plecare, Ronaldo a lăsat un bacșiș de 20.000 de euro pentru angajații resortului.

31.000.000 €este salariul anual pe care Cristiano Ronaldo îl primește de la Juventus

Așa arată vila unde a stat Cristiano, Royal Villa Methoni, unde a plătit 8.000 de euro pe noapte:

Royal Villa Methoni +7 FOTO

Citește și:

„Operaţiunea CR9” » Obiectivul lui Maurizio Sarri la Juventus: Ronaldo să dea măcar 40 de goluri!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close