INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Detalii neștiute din culisele Balonului de Aur » Lionel Messi a fost anunțat oficial în noiembrie că va câștiga trofeul! Reacția de milioane

Articol de GSP - Publicat joi, 05 decembrie 2019 10:39

Lionel Messi, 32 de ani, a câștigat cel de-al 6-lea Balon de Aur din carieră, record absolut. Redactorul-șef al France Football, Pascal Ferre, a povestit care a fost reacția superstarului de la Barcelona în momentul în care l-a sunat să-l anunțe că e marele cîștigător din acest an. 

Fotbalistul se afla în cantonament cu naționala Argentinei pentru amicalul cu Brazilia, din 15 noiembrie, când a primit vestea. Așa cum se obișnuiește, organizatorii îl înștiințează pe învingător înaintea galei.

„A fost o conversație foarte naturală. I-am spus că aș vrea să vorbim despre Balonul de Aur, pentru că am vești pentru el, iar Messi mi-a spus că a auzit zvonuri. I-am spus așa: «Nu este un zvon, te anunț oficial că ai câștigat trofeul». A început să mă întrebe: «Serios? E adevărat? Serios?» I-am repetat de două, trei ori că da, da, da, el e câștigătorul”. 

Detalii neștiute din culisele Balonului de Aur » Lionel Messi a fost anunțat oficial în noiembrie că va câștiga trofeul! Reacția de milioane

foto: Miguel Ruiz - FC Barcelona

Ferre mai povestește că Messi a fost foarte fericit: „Putem spune că era ca un copil răsfățat, obișnuit să primească întotdeauna cadouri la aceeași dată și devine plictisit de  ele. Asta până în momentul în care nu mai primește nimic și devine nerăbdător să recupereze cadourile” .

Modric, un gentleman adevărat

Luka Modric a fost cel care i-a înmânat trofeul lui Lionel Messi în acest an, iar organizatorii evenimentului au dezvăluit cum au decurs discuțiile cu fotbalistul lui Real Madrid: „Când l-am întrebat dacă vrea să vină să înmâneze trofeul a răspuns imediat afirmativ, fără să ne întrebe cine va câștiga. Cred că și lui Luka i-ar fi plăcut să primească Balonul de Aur în 2018 din partea precedentului învingător, Cristiano Ronaldo”. 

„Sunt foarte fericită. Nu ne așteptam să câștige. Credeam că cel de-al 5-lea Balon de Aur a fost ultimul. Surpriza asta a fost cu adevărat frumoasă. Nici Leo nu se aștepta”
- Celia Cuccittini, mama lui Lionel Messi

VEZI ȘI

Lionel Messi, mărturisire neașteptată: „M-a durut când m-a egalat Cristiano la numărul de Baloane de Aur” + A răspuns la întrebarea: „Cine e cel mai bun fotbalist din lume?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close