INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

Peru - Brazilia 0-5 // VIDEO Joga bonito şi manita » Seleção ambalează motoarele pentru „sferturi”, unde ar putea înfrunta Argentina!

Peru - Brazilia 0-5
Peru - Brazilia 0-5

Articol de - Publicat duminica, 23 iunie 2019 10:03

În sfârşit, Brazilia n-a mai fost fluierată de fani, a învins şi a convins la Copa America. A defilat la São Paulo cu Peru (5-0) şi trece în "sferturi", în calitate de câştigătoare a grupei A.

Samba şi manita au oferit pe gazon jucătorii lui Tite. Combinaţii de mare efect, ca la golul lui Dani Alves. Execuţii magice, din nou cu "Cebolinha" Everton solist tehnic. Prima reuşită a lui Casemiro în Seleçao la şapte ani de la debut, un talisman auriverde (nicio înfrângere cu el în teren!). Dar şi gafa colosală comisă de portarul Gallese, de care a profitat Firmino.

Vezi AICI VIDEO de la meci!

Casemiro, suspendat

Putea fi un set la zero, dacă numele lui Willian era urmat pe tabelă şi de Juan Jesus, care a ratat un penalty în final. N-a fost totul perfect, întrucât Casemiro a încasat al doilea "galben" şi va rata primul joc eliminatoriu, în care va fi suplinit probabil de Allan, Fernandinho fiind accidentat. La fel, în tribunele populate sâmbătă cu 45.067 spectatori (42.317 plătitori), fanii au găsit ceva de reproşat, protestând contra preţurilor ridicate de la acest turneu final: "Bilete scumpe, arene goale". De la "sferturi" încolo începe însă adevărata competiţie.

Vezi AICI statisticile meciului!

AICI ai clasamentele și programul de la Copa America!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează