INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Probleme pentru Jose Mourinho în vestiarul lui Tottenham » Cum îl ataca Dele Alli: „Ești supraevaluat și arogant”

Articol de - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 17:02

Dele Alli, starul lui Tottenham le transmitea fanilor săi pe Twitter că „din fericire, nu va trebui să lucrez cu Jose Mourinho”. Acum, e obligat să o facă. 

José Mourinho spunea cândva că nu va antrena niciodată la Tottenham, din respect pentru fanii lui Chelsea, echipă pe care o pregătise de două ori, și totuși i-a preluat acum pe Spurs după demiterea lui Mauricio Pochettino. 

La fel i s-a întâmplat și lui Dele Alli. În 2012, internaționalul englez transmitea într-un tweet: „Sigur, nu sunt singurul care crede că Mourinho este supraevaluat și prea arogant. Din fericire, nu va trebui niciodată să lucrez cu el”.  

Acum, Alli este obligat să lucreze cu el. Miercuri, la primul antrenament, Dele a fost unul dintre jucătorii cu care Mou a discutat pe gazon. 

„Câteodată, trebuie să lucrezi în viață cu oameni pe care nu-i iubești, dar sunt șanse să iasă ceva bun. Eu am principiile mele și nu le schimb” 
Jose Mourinho, manager Tottenham

Vezi și: 

Comentariu de Andrei Niculescu » Situația nouă a lui Mourinho

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1162668180570002
Gavril Păcală  •  23 Noiembrie 2019, 10:15

Partea mai nasoala nu e ca stirea e veche… Ci faptul ca e fake news. Sunt jurnalisti care au demontat stirea. Unu din argumente era ca twitter nu permitea atata caractere intr-un mesaj la vremea aceea.

cneius
cneius  •  22 Noiembrie 2019, 08:24

Deci transformam o stire de acum 7 ani intr-una proaspata ! Fain jurnalism !

caoradea
caoradea  •  21 Noiembrie 2019, 19:20

Probleme aveti voi in capul vostru. Acum 7 a declarat, voi deja stiti ca sunt probleme acolo. Voi nu aveti redactor sef ? Sau si el e la fel ca voi ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează