INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Samuel Eto'o a explodat auzind că vor să testeze un vaccin pentru COVID-19 în Africa: „Fii de curvă. Sunteți de rahat!”

Eto'o jucat la două dintre cele mai puternice cluburi: Barcelona (2004-2009) și Inter Milano (2009-2011) +33   FOTO
Eto'o jucat la două dintre cele mai puternice cluburi: Barcelona (2004-2009) și Inter Milano (2009-2011)

Articol de - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 10:40

Samuel Eto'o (39 de ani), fostul star camerunez al Barcelonei, a fost stupefiat când a văzut doi specialiști francezi vorbind despre antidotul pentru coronavirus.

Samuel Eto'o, 39 de ani, e unul dintre cei mai mari fotbaliști africani din istorie.

  • Samuel Eto'o jucat la două dintre cele mai puternice cluburi: Barcelona (2004-2009) și Inter Milano (2009-2011)
  • A cucerit trei Ligi ale Campionilor: două cu Barça și una cu Inter; plus două Cupe ale Africii și titlul olimpic în 2000 cu naționala Camerunului.

Doi reputați medici francezi au propus teste în Africa 

Retras în 2019, Sami e conectat la tot ce se întâmplă acum în lume. Mai ales dacă e legat de subiectul „coronavirus". Aflat acasă, camerunezul a reacționat ca un „leu neîmblânzit" când a văzut la televizor doi specialiști francezi vorbind despre un antidot la COVID-19. 

Profesorii Jean-Paul Mira (șeful ATI la spitalul parizian Cochin) și Camille Locht (director de cercetare la Inserm) spuneau că vaccinul BCG (folosit împotriva tuberculozei) ar trebui testat în Africa întâi pentru a descoperi dacă are efect și asupra noului coronavirus.

Samuel Eto'o: „Africa nu e terenul vostru de joacă"

„Fii de curvă! Sunteți de rahat", a comentat Eto'o, în culmea furiei, pe rețelele de socializare. „Africa nu e terenul vostru de joacă". 

Un fost internațional francez, Olivier Dacourt (ex-Leeds, Roma și Inter), a fost și el stupefiat de cuvintele reputaților medici: „Chiar vorbesc serios?". Cu două emoticoane nervoase.

+29 FOTO

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre coronavirus:

UEFA reacționează dur și amenință: „Asta se întâmplă dacă abandonați campionatul!”

Ucraina îi cere ajutorul lui Elon Musk în lupta împotriva pandemiei de Coronavirus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  03 Aprilie 2020, 17:42

Noi ne mandrim ca suntem cobaii altora. Ne mandrim ca suntem otraviti cu cianura si cu chimicale de gaze de sist. Ne mandrim sa fim groapa de gunoi a vestului. Am ajuns mai rau ca africanii. Nemtii de la Deutsche Welle au facut anchete despre ce se intampla la noi cu testarile medicamentelor, dar aici nu vorbeste nimeni nimic despre asta. Presa este si ea muta. Cititi si va minunati: https://www.dw.com/en/secret-drug-trials/av-51028280

22cea
22cea  •  03 Aprilie 2020, 16:27
Postat de alegsandru pe 03 Aprilie 2020, 11:19

Exista un vaccin care urmeaza sa fie testat si aici. Romania este o tara in care se fac mai multe experimente decat in Africa. Medicale, sociale, politice, de tot felul. Ceea ce este horror de amuzant este ca un numar mai mic de romani isi dau seama in comparatie si cu africanii.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

noname999
noname999  •  03 Aprilie 2020, 13:51
Postat de alegsandru pe 03 Aprilie 2020, 11:19

Exista un vaccin care urmeaza sa fie testat si aici. Romania este o tara in care se fac mai multe experimente decat in Africa. Medicale, sociale, politice, de tot felul. Ceea ce este horror de amuzant este ca un numar mai mic de romani isi dau seama in comparatie si cu africanii.

Asa e, Dragnea a incercat sa ne salveze iar noi n-am inteles asta :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează