INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BELGIA - ANGLIA 2-0

BELGIA - ANGLIA 2-0 // S-a întâmplat pentru prima dată în istorie! Record negativ pentru englezi după înfrângerea din finala mică

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 19:37

Harry Kane (25 de ani) va fi cel mai probabil golgeterul turneului final. În ciuda înfrângerii din finala mică, 0-2 contra Belgiei, căpitanul Angliei e mândru de colegii lui. 

"Am făcut tot ce am putut astăzi, am pus presiune din momentul în care am primit golul din minutul 4, dar nu am reușit să fructificăm ocaziile create.

Pentru noi nu este o dezamăgire acest turneu. Din contră, le-am demonstrat tuturor că Anglia se poate bate de la egal cu toate forțele fotbalului mondial. Sunt mândru de colegii mei. Evident, ar fi un bonus pentru mine dacă aș fi golgeterul competiției", a declarat Kane după meci. 

Ce rămâne în urmă

Mondialul din Rusia este unul contrastant pentru britanici. Acuzați după eșecul din grupe cu Belgia că au păcălit fotbalul, alegându-și astfel un traseu mai ușor spre finală, englezii au bătut totuși o serie de recorduri. 

  • Prima semifinală de Mondial după 28 de ani
  • Scorul turneului, 6-1 contra celor din Panama
  • Kane, golgeterul CM cu 6 goluri 

Printre performanțele negative care vor dăinui se numără faptul că Anglia pierde pentru prima dată în istorie 3 partide la un Campionat Mondial: 0-1 cu Belgia în grupe, în prelungiri contra Croației în sferturile de finală, și 0-2 cu Belgia în finala mică. 

Vezi și: VIDEO + FOTO "Englezii" Belgiei, superiori! Cu 8 titulari din Premier League, "dracii roșii" au executat-o scurt pe Anglia în finala mică a Mondialului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
spinoza
spinoza  •  14 Iulie 2018, 22:55

Ce record e ăla, după 28 de ani, ce?

100002473541087
Danut Ognean  •  14 Iulie 2018, 22:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poli_4_ever
poli_4_ever  •  14 Iulie 2018, 21:12
Postat de Blonder DC pe 14 Iulie 2018, 20:42

"Din contră, le-am demonstrat tuturor că Anglia se poate bate de la egal cu toate forțele fotbalului mondial."...Nu zau? Cu care forta a fotbalului mondial v-ati batut voi de la egal la egal si ati invins la acest Mondial?...Doar o infatuare stupida...in stil englezesc.

Cu Panama si cu Tunisia :))) Le dadea Croatia de la 3 in sus daca nu erau terminati fizic dupa atatea meciuri cu prelungiri, iar Belgia la fel, daca isi Hazard & co isi puneau mintea cu ei

Vezi toate comentariile (10)
Comentează