INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CROAȚIA - ANGLIA 1-1 (2-1 DUPĂ PRELUNGIRI)

CROAȚIA - ANGLIA 2-1 // Croații au făcut declarații tari după calificarea în finală: "Când i-am presat, au revenit la vechile obiceiuri"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 12 iulie 2018 12:06

După ce s-au calificat în finala Campionatului Mondial, unde vor juca împotriva Franței, jucătorii Croației s-au luat de rivalii de la naționala Angliei.

Sime Vrsaljko, autorul centrării magice de la golul egalizator, a trecut la ironii chiar: "Percepția generală a fost că la acest Mondial a venit o Anglie nouă, care a schimbat stilul clasic de a arunca mingi lungi. Dar când am început să-i presăm, au revenit la vechile lor obiceiuri".

"E o performanță uimitoare"

Căpitanul croaților Luka Modric le-a dat peste nas învinșilor: "Le-am arătat încă o dată că nu suntem epuizați. Am dominat meciul și mental, și fizic. Trebuia să omorâm jocul înaintea prelungirilor. E o performanță uimitoare, un vis așteptat de mult timp. Suntem mândri că jucăm finala".

Nu au mai ajuns la penaltyuri, dar păreau să aibă resurse și nervi de oțel să supraviețuiască încă unei rulete rusești. Au alergat enorm și lasă impresia că nu se vor opri până la finala cu Franța. Faptul că englezii nu și-au imaginat că vor rata finala i-a motivat mai tare.

"Lumea vorbea, în ziare și la televiziuni, și ne subestima. Croația le-a dovedit că au comis o mare greșeală. Am citit totul, am ascultat și ne-am spus în vestiar. Hai să vedem cine obosește astăzi! Ar trebui să fie mai umili, să respecte mai mult adversaru. E cel mai mare succes al sportului croat, dar nu ne vom opri aici. S-a schimbat ceva față de trecut. De când joc la națională n-am mai simțit o unitate atât de puternică între noi"", a declarat Luka Modric, căpitanul Croație.

"Lumea ar trebui să admită că sunt și eu printre cei mai buni fundași din lume, să nu mai vorbească prostii. Am jucat cu Liverpool finala Ligii și acum am dus naționala în finala Mondialului" Dejan Lovren, fundaș Croația

Citește și: A făcut orice ca să joace contra Angliei! A avut 39 de grade febră, dar a fost pe teren: ”Joc finala și într-un picior!”

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează