INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FINALĂ / FRANȚA - CROAȚIA, DUMINICĂ, 18:00, TVR1, GSP.RO

Dalici: "Dacă îl vom avea pe acel Perišici de la EURO, vom fi campioni mondiali"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 13 iulie 2018 12:59

Zlatko Dalici speră ca influentul mijlocaș al lui Inter, Ivan Perišici, să se elibereze după golul marcat în semifinala cu Anglia.

Duminică, Zlatko Dalici așteaptă mult de la Ivan Perišici. Pentru selecționer, e unul dintre jucătorii decisivi. Iar rezultatul finalei depinde și de evoluția lui. Mijlocașul lui Inter avea deja un gol la acest Mondial, la 2-1 împotriva Islandei, spre sfârșitul ultimului meci din grupă. Însă acea reușită nu îl eliberase. Golul cu Anglia, din semifinale, l-a transformat.

"Perišici a devenit un jucător complet diferit după ce a marcat. Îi lipsea încrederea, faptul că a înscris l-a ajutat enorm", a remarcat Dalici. "Croația are nevoie de acel Perišici de la EURO. Dacă îl vom avea, vom fi campioni mondiali".

Antrenorul a detaliat situația numărului 4. "A avut un sezon lung la Inter, iar eu i-am cerut să ajute și apărarea, ceea ce l-a epuizat în Rusia. De aceea, i-a lipsit uneori prospețimea în ofensivă", dezvăluie Dalici. "Din perspectiva mea, efortul lui Perišici e extrem de important. El trebuie să ajute lateralii și o face perfect. Iar la finală, îl vom vedea pe cel mai bun Perišici".

Perišici la CM 2018
6 meciuri
542 de minute
2 goluri
1 assist

39
de meciuri a jucat Ivan Perišici sezonul trecut la Inter (3.489 de minute)

40.000.000 €este cota croatului Perišici, potrivit transfermarkt.de

 Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează