INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  MUNTENEGRU - DANEMARCA, 5 OCTOMBRIE, 21:45, TV DIGI

Danezii sunt gata de ultimele meciuri din preliminarii: "Câștigăm sigur și cu muntenegrenii, și cu românii!”

Articol de - Publicat marti, 03 octombrie 2017 16:34

Danemarca e gata de ultimele meciuri din preliminariile CM 2018, cu Muntenegru, pe 5 octombrie, și cu România, pe 8. Simon Kjaer, căpitanul danezilor, avertizează: "Victoriile îți dau încredere și, după 4-0 cu Polonia și 4-1 în Armenia, am creat un val de încredere care o să ne ducă la Mondial".

Vikingii sunt încă pe locul 3, cu două etape înaintea sfârșitului preliminariilor, dar vorbesc deja de Mondial. Fie și după meciurile de baraj, e convins căpitanul roș-albilor, Simon KjaerÎnsă scandinavii au nevoie de două victorii pentru a fi acolo.

"Câștigăm sigur și cu muntenegrenii, și cu românii", afirmă Kjaer. "Le-am arătat tuturor că putem fi foarte convingători în joc, marcând multe goluri. Într-un asemenea moment, nimeni nu ne stă în cale în această grupă. Victoriile îți dau încredere și, după 4-0 cu Polonia și 4-1 în Armenia, am creat un val de încredere care o să ne ducă la turneul final".

"Ne-am schimbat stilul"

Stoperul danez explică transformarea: "Ne-am schimbat stilul, iar noua tactică ne-a adus mai repede în preajma porții, ajutându-ne să înscriem mai ușor. Acum, avem atacanți înalți, puternici și trebuie să exploatăm această forță. Nu ar fi fost o idee bună să rămânem ancorați într-o strategie fără efect".

"Apreciem că selecționerul ne ascultă sfaturile. Noi, liderii echipei, Schmeichel, Eriksen, Kvist și cu mine, ne spunem părerea și el ține cont de ea. Dar deciziile sunt luate întotdeauna de Hareide" Simon Kjaer, căpitan Danemarca

Muntenegru - Danemarca se joacă joi, 5 octombrie, de la 21:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 3. Danemarca - România se joacă pe 9 octombrie, de la ora 19:00. Meciul este în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 19p
2. Danemarca 16p
3. Muntenegru 16p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p
 Meciurile următoare: 
  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează