INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BRAZILIA

FOTO Asta le întrece pe toate » Ultima ironie la adresa lui Neymar după simulările de la Mondial

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2018 13:34

Eliminat de belgieni din "sferturile" acestui Mondial, Neymar a rămas în memoria fanilor mai mult prin simulările și timpul pierdut pe teren văicărindu-se după faulturi, mai mult sau mai puțin dure.

Glumele și ironiile au continuat pe net, ultima invenție fiind alfabetul făcut pe baza pozițiilor atacantului brazilian din timpul jocurilor.

Cele 26 de litere sunt pictograme "marca" Neymar, lider la turneul din Rusia la capitolul baloanelor risipite, 134, devansâdu-l în top pe Modrici (109).

Simulările din perioada Campionatului Mondial l-au transformat pe Neymar în ținta ironiilor de pe net. O echipă din liga a cincea elvețiană a publicat un video în care juniorii echipei îl ridiculizează pe starul Braziliei (detalii, aici).

Vezi și: VIDEO+FOTO #NeymarChallenge a devenit virală » Toată lumea râde de brazilian

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Iulie 2018, 14:19

Excelentă idee!:)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează