INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  AUSTRIA - SERBIA 3-2

Se caută selecționer pe internet: "Vrem să facă față criticilor" + Care sunt cerințele

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 12:26

Federația Austriei va pune capăt colaborării cu Marcel Koller, iar fanii îi caută un înlocuitor ”care să facă față criticilor. Un nume de familie precum Herzog, Krankl, Prohaska sau Polster”, foști mari internaționali, ”l-ar ajuta de asemenea să primească postul” 

Pe austrieci nu-i ajută deloc victoria de vineri, ei nemaiavând nicio șansă de calificare la Mondialul din Rusia. Dar încurcându-i pe sârbi, care acum trebuie să bată Georgia pentru a fi siguri de locul 1, i-au făcut un cadou de despărțire selecționerului Marcel Koller, care va fi înlocuit după 6 ani.

Suporterii au venit prompt în ajutorul Federației, care-i caută înlocuitor, și au publicat pe portalul jobs.at o ofertă de serviciu.

"Clientul nostru e Federația unei națiuni din centrul Europei, cu mari provocări în special la fiecare doi ani. O primă cerință pentru candidat este să aibă calități de «încasator» al criticilor venite din presă și din partea foștilor mari jucători. Iar un nume de familie precum Herzog, Krankl, Prohaska sau Polster l-ar ajuta de asemenea ca să primească postul.

Totodată, noul selecționer va trebui să conducă generații diferite de jucători, cu frizuri controversate, tatuaje și gusturi muzicale diverse. I se oferă în schimb birou în centrul Capitalei, masaj și tratament inclusiv în timpul călătoriilor și loc în față în autocar", sună anunțul de pe jobs.at.

5.000 €brut, pe lună, e salariul minim care i se oferă pe jobs.at noului selecționer

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează