INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ITALIA - MACEDONIA 1-1

VIDEO+FOTO Italia fluierată pe propriul teren: ”Îmi venea să-mi trag palme”

Foto: Reuters +5   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 12:20

Chiellini este autocritic, după un nou meci dezastruos al azzurrilor, trimiși în baraj. Și selecționerul Ventura admite că ”așa nu vom merge la Mondiale. Trebuie să jucăm un fotbal serios”.

Italia se pregătește pentru baraj, dar eșecul din Spania a lăsat sechele grave. Egalul cu Macedonia, 1-1, i-a adus fluierături din partea fanilor la Torino și critici în media după încă o prestație jenantă în fața "naționalei" de pe locul 103 FIFA. Fără ritm, concentrare, trasee lucrate și idei, Squadra Azzurra a apelat mult la lansările lungi ale lui Bonucci.

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

BBC-ul s-a rupt însă la pauză, prin accidentarea lui Barzagli, mijlocul a strălucit prin absență, într-un 3-4-3 neadecvat, în care golgeterul Immobile s-a remarcat vineri numai prin assistul oferit lui Chiellini.

"Ne-am pierdut busola"

"Îmi venea să-mi trag singur palme la golul încasat atât de ușor. Trebuie să nu mai fim visători și să dovedim personalitate. Publicul are dreptate să ne conteste, dar avem nevoie să ne fie aproape în momentele grele", admite Chiellini.

Selecționerul Gian Piero Ventura l-a completat în autocritică: "Dacă jucăm așa, nu mergem la Mondiale. Ne-am pierdut busola din prima repriză, iar după pauză nu am mai avut luciditate și am căzut fizic. Nu ai rezultate dacă nu ataci și iei gol la prima ocazie a adversarilor. Trebuie să jucăm fotbal serios". 

"Este cel mai prost meci al Italiei din ciclul Ventura. Am dispărut după pauză, primind gol de la o rezervă din Serie B la Palermo" Gazzetta dello Sport, cotidian italian

8 goluri a reușit Chiellini pentru Squadra Azzurra. Cel mai bun marcator din lotul lui Ventura convocat pentru duelul cu Macedonia

9 mingi lungi a încercat Bonucci în meciul cu Macedonia, unica idee de construcție a Italie în jocul de vineri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează