INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PRELIMINARII CM 2018 / ARGENTINA - PERU 0-0

VIDEO » Impotență cronică » Argentina lui Messi la al 4-lea meci fără victorie și la un pas să rateze Mondialul!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 11:09

Argentina e în mare pericol să rateze și barajul, după al patrulea meci la rând fără victorie. Messi, autorul unicului gol al ”pumelor” din noiembrie 2016 încoace, a rămas iarăși pe sec.

Selecționata lui Sampaoli a uitat să mai câștige și riscă să vadă Mondialul rusesc la televizor, după a treia remiză la rând, 0-0 cu Peru, și a doua consecutivă acasă!

REZUMATUL PARTIDEI

Cu doar 90 de minute înaintea finișului, "pumele" sunt pe locul 6, în afara "barajului", consecința noii demonstrații de impotență ofensivă pe "Bombonera". Nici Sampaoli, al treilea selecționer în aceste preliminarii, n-a găsit soluția să-l facă pe Messi să înscrie ca la Barcelona.

10 ocazii, zero goluri!

Și când Leo nu dă gol, e durere și chin, la extrem. Degeaba au avut gazdele 10 ocazii clare, mingea iar a refuzat să intre în plasă. Gallese a parat fantastic, dar vina majoră aparține Argentinei. "Fără ritm, surpriză și instinct asasin în careu, este greu să câștigi, iar avalanșa de erori din actualele calificări se plătește cu suferință. Nu ne-a salvat Messi, nici Benedetto, nici Bombonera. Nimic!", a remarcat amar cotidianul Ole.

Dybala și Icardi rezerve

Alegerile lui Sampaoli l-au dus pe marginea prăpastiei. Pentru că lipsa unui golgeter a contat, în condițiile în care Higuain nu a mai fost convocat, iar Icardi a privit tot meciul de pe bancă, alături de Dybala, cel mai bun marcator la zi din Serie A! Cu Benedetto de la Boca nici Papa sau Papu Gomez nu te poate ajuta. 

22 la 2a fost raportul șuturilor (6-1 cadrate) pentru Argentina, care a avut 66% posesie și 5-1 la cornere

2 goluria dat Argentina în ultimele 5 meciuri din preliminarii, Messi din penalty și un autogol venezuelean

"Dacă jucăm la fel cu Ecuador, ne calificăm. Echipa a dovedit permanent superioritate față de adversari, doar un pic de șansă ne-a lipsit"
Jorge Sampaoli, selecționer Argentina

Gago, ruptură de ligamente

Revenirea lui Gago la "națională" a fost un fiasco. Intrat după o oră de joc, căpitanul Bocăi s-a accidentat grav, la 6 minute de la schimbarea lui Banega. Genunchiul drept a cedat, ruptură a ligamentului încrucișat anterior și a celui colateral intern. Chiar așa, Gago a țipat că vrea să continue meciul, însă medicii nu l-au lăsat! Iar Sampaoli, fricos, a apelat tot la un mijlocaș (de ce nu un atacant?), epuizând ultima înlocuire. 

Ecuadorienii vor să-i încurce

Argentina își joacă marți ultima carte, la Quito. Învinsă în Chile (1-2), Ecuador nu are nicio șansă nici de baraj, dar Jorge Célico, selecționerul argentinian, vrea să câștige: "Să terminăm campania cu capul sus și cu o victorie de orgoliu. L-am pierdut pe Valencia, dar avem 30 de jucători dornici de un rezultat mare". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
andrei.33
andrei.33  •  06 Octombrie 2017, 15:33

Articol tradus.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 Octombrie 2017, 13:02

Un nou prilej oferit nepriceputilor pentru a face comparatii stupide.

ovasim
ovasim  •  06 Octombrie 2017, 12:50
Postat de ortega pe 06 Octombrie 2017, 12:33

Acum văd ficisibiștii cât contează o brichetă ... *** ... Nu înscrie fără penalty-uri sau autogoluri decât un gol la 7-8 etape ... și atunci la un blat oribil ...

Cand te vad scriind comentarii pe aici mi se ridica tensiunea,***.*** ***.***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează