INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR - CELTIC

CFR - CELTIC // VIDEO Dan Petrescu, înaintea meciului decisiv din Europa League: „Ar putea fi cel mai trist moment din carieră! Celtic ar câștiga titlul în România cu echipa a 3-a”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 decembrie 2019 18:11

CFR Cluj joacă joi, de la 19:55, meciul decisiv cu Celtic pentru calificarea în șaisprezecimile de finală ale Europa League. Dan Petrescu (51 de ani) consideră că formația lui pornește cu șansa în fața campioanei Scoției și numește o eventuală eliminare drept „cel mai mare eșec al carierei”.

  • CFR Cluj - Celtic e joi, de la 19:55, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Plus. 
  • CFR Cluj se califică în „șaisprezecimi” dacă obține cel puțin un punct sau dacă Lazio pierde la Rennes.

„Indiferent ce mi-ați spune, am fi foarte supărați dacă nu ne-am califica. Greu mi-ar trece, chiar dacă nu mă așteptam să jucăm ultimul meci acasă cu calificarea pe masă și să avem nevoie de doar un punct. Dacă nu ne calificăm, poate va fi unul dintre cele mai triste momente din viața mea de antrenor.

Celtic este în continuare favorită. Am spus-o și nu mi-am schimbat părerea, tot eu sunt. Poate să vină cu trei echipe în România și tot ar câștiga campionatul și cu cea mai slabă dintre ele”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Dan Petrescu: „Banii nu contează!”

„Nu cred că la acest meci contează prima de calificare. Ar fi păcat să ne gândim la bani. E ceva unic pentru un fotbalist, pentru un antrenor. Să nu regretăm acest moment. Nu știu când vom mai avea șansa să ajungem în primăvara europeană în curând. Eu sunt sceptic pentru echipele din România. Bugetele din România sunt foarte mici, nu se pot compara cu cele din afară”, a spus „Bursucul”. 

„Lazio și Celtic sunt echipe de Liga Campionilor. Oricare dintre ele cred că ar putea câștiga Europa League”

„A fost cea mai grea jumătate de an din cariera mea de antrenor, am avut cele mai multe meciuri. Ar fi un mic miracol să terminăm pe primul loc” - Dan Petrescu

VIDEO // Conferința de presă a celor de la CFR 

Vezi și: 

CFR CLUJ - CELTIC GLASGOW // Meci de 1.570.000 de euro + veste EXCELENTĂ pentru trupa lui Dan Petrescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (60)
jabs
jabs  •  12 Decembrie 2019, 13:16
Postat de Voicu Pop pe 12 Decembrie 2019, 10:55

*** dukadam si fcsb, prietenii stiu de ce

Hai ***...mai multi prieteni stiu de ce...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

510490352811318
Voicu Pop  •  12 Decembrie 2019, 10:55

*** dukadam si fcsb, prietenii stiu de ce

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  12 Decembrie 2019, 08:42

Sper sa aiba dreptate Petrescu si sa piarda la scor. Sa-si aduca aminte cat au furat cu arbitrii compormisi. Niciodata nu am avut respect pentru hoti, indiferent cat de mult au reusit sa fure.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează