INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - CELTIC

CFR CLUJ - CELTIC // Kevin Boli nu joacă în meciul decisiv de joi! Dan Petrescu recunoaște: „Este o pierdere foarte mare”

Articol de - Publicat miercuri, 11 decembrie 2019 19:30

Dan Petrescu ar putea folosi formula standard pentru cupele europene în partida de joi seară, cu Celtic, decisivă pentru calificarea din grupele Europa League. Cea mai importantă absență va fi fundașul central Kevin Boli (28 de ani).

  • CFR Cluj - Celtic e joi, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Plus. 
  • CFR Cluj se califică în „șaisprezecimi” dacă obține cel puțin un punct sau dacă Lazio pierde la Rennes.

Cu o singură excepție, în ultima rundă de Liga 1, la Botoșani, unde echipa sa a pierdut cu 1-2, a reușit să odihnească toți jucătorii pe care s-a bazat în campania continentală. Doar Damjan Djokovici a fost titular și integralist în Moldova. 

Două semne de întrebare 

Dan Petrescu a recunoscut în conferința de presă de astăzi că Boli nu va putea juca: „Este o pierdere foarte mare”. Ivorianul s-a accidentat pe 1 decembrie pe finalul partidei cu Hermannstadt (1-1) și a reluat pregătirea de curând, ieri fiind prima dată când s-a antrenat normal.

Petrescu ar fi vrut să îl folosească titular, dar se teme de o recidivă. În locul său, varianta de rezervă ar fi Mike Cestor. În linia de mijloc, incertă este și prezența lui Djokovici, el putând să fie înlocuit de portughezul Luis Aurelio. CFR nu se va putea baza nici la acest meci pe Rondon, care își ispășește ultima etapă de suspendare, la fel ca și scoțianul Scott Brown la Celtic. 

Formula de bază din Europa League: Arlauskis - Susici, Burcă, Boli, Camora - Djokovici, Bordeianu, Culio - Deac, L. Traore, Omrani 

Omrani și Burcă au vândut bilete

În ciuda performanțelor din acest an, CFR nu reușește să umple stadionul nici în partidele din competițiile europene. Asistența la ultimele partide a fost destul de redusă, excepție fiind meciul cu Slavia Praga (17.000 de spectatori). 

Astfel, pentru partida cu Celtic, doi dintre jucători, fundașul Andrei Burcă și atacantul Billel Omrani, au vândut aseară bilete la mall-ul „Vivo”, unul dintre cele mai aglomerate locuri din Cluj.  

Asistența la meciurile CFR-ului în cupele europene 

MeciNr. spectatori 
CFR - Rennes 1-010.000 
CFR- Lazio 2-17.500
CFR - Slavia Praga 0-117.000 
CFR - Celtic 1-115.500 
CFR- Maccabi 1-010.000
CFR - Astana 3-110.000 

VEZI ȘI: 

CFR CLUJ - CELTIC GLASGOW // Meci de 1.570.000 de euro + veste EXCELENTĂ pentru trupa lui Dan Petrescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează